Spis på taget af Milano

Nomaderestauranten Cube ligger på toppen af Piazza del Duomo med uovertruffen udsigt over byen og domkirken. Derefter flytter restauranten til London

Hvorfor ikke starte med et glas Champagne, mens du nyder udsigten til kristendommens vigtigste samlingspunkt i Milano? (Foto: Flickr.com)
Hvorfor ikke starte med et glas Champagne, mens du nyder udsigten til kristendommens vigtigste samlingspunkt i Milano? (Foto: Flickr.com)

Milano er byen over dem alle for modeinteresserede. Men selv om moden er omskiftelig, så er der med garanti også mulighed for at få de seneste kreationer fra italienske topdesignere i byen om to år.

Og selv om intet er sikkert her i livet foruden døden, så tør vi også her fra redaktionens side give en vis garanti for, at Milianos domkirke stadig ligger, hvor den gør om både tre, fem og ti år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nyt site til gastro-nørder

Hvad du derimod ikke har mulighed for at opleve i Milano efter 26. april i år er den nomadiske toprestaurant, Cube, der på sin kulinariske rejse rundt i Europa kombinerer Michelin-stjernet, italiensk kokkekunst og state of the art skandinavisk design for blot 18 gæster af gangen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Besøg restauranten med udsigt over både Milano og Bruxelles

Foruden en gastronomisk oplevelse i særklasse kan du samtidig nyde udsigten, der ikke ligefrem er sølle på selveste Piazza del Duomo i centrum af Milano.

- Ved at demonstrere gastronomiske tryllerier i Cube viser vi folk, at det ikke nødvendigvis er hverken svært eller dyrt at skabe gode madoplevelser, så længe du har de rigtige redskaber, lyder det fra marketingchef i Electrolux Danmark, Elisabeth Klitten.

LÆS OGSÅ:

Se også: Frække stuepiger serverer maden

Bordene sænkes ned fra loftet, og meningen er, at arkitekturen og designet skal give gæsterne en fornemmelse af at svæve.

Der er to daglige serveringer; frokost mellem kl. 13.00 og 15.30 og middag mellem kl. 21.00 og 24.00. Reservation er strengt nødvendig. Kokkene skifter, og her kan du se, hvilke madkunstnere der står i køkkenet på de forskellige datoer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Gastronomiens Ground Zero

Cube har allerede været på Arc de Triomphe i Bruxelles, og efter Milano går turen til London og Stockholm.

1 af 4 Beliggenheden fejler ikke noget her på toppen af Piazza del Duomo i Milanos hjerte. (Foto: Flickr.com)
2 af 4 Menuen skifter. Men her serveres en risotto. (Foto: Flickr.com)
3 af 4 Sådan var The Cube beliggende i Schweiz.
4 af 4 Hvorfor ikke starte med et glas Champagne, mens du nyder udsigten til kristendommens vigtigste samlingspunkt i Milano? (Foto: Flickr.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer