Historisk Hooters genåbnet med museum

Kasse-caféen Hooters gør det nu til en kulturel forteelse at glo på storbarmede servitricer i orange hotpants

'Naboens datter'-piger i stramtsiddende kostumer, der serverer øl og burgere, har vist sig at være et holdbart koncept. (Foto: Hooters)
'Naboens datter'-piger i stramtsiddende kostumer, der serverer øl og burgere, har vist sig at være et holdbart koncept. (Foto: Hooters)

Det bliver næppe et af de steder, som feminister i fremtiden vil vælge at valfarte til. Men for den del af befolkningen, der ikke blot holder af at se på særdeles letpåklædte og storbarmede kvinder, der samtidig serverer burgere og bajere, så har den amerikanske restaurantkæde Hooters en helt særlig plads i bevidstheden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er kvindernes svar på Hooters

Og nu genåbner så den historiske Hooters i Clearwater, Florida, hvor det hele startede. Denne gang med et helt museum, der hylder den lumre stemning, der har gjort kæden både berømt og berygtet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Frække stuepiger serverer maden

Hooters Management Corp.-imperiet, der omfatter 44 amerikanske stater og 27 lande, startede i oktober 1983 på Bay Boulevard nær Tampa i det vestlige del af solskinsstaten.

LÆS OGSÅ:

Se også: Flyselskab for husarer

Og i museet, der naturligvis er døbt MuSEEum, kan man se alt fra gamle postkort fra Hooters Casino Hotel i Las Vegas til det kyllingekostume, som grundlæggerne Lynn Stewart, Gil DiGiannantonio, Ed Droste, Billy Ranieri, Ken Wimmer, Dennis Johnson i sin tid brugte til at lokke kunder i butikken.

0 kommentarer
Vis kommentarer