Her er Londons fem værste hoteller

Rotter, væggelus, blodpletter på væggen og brugte kondomer under sengen

Det kan være en ildelugtende og ulækker omgang at bo på hotel. Ikke mindst hvis du vælger den billige løsning i London. (Foto: Colourbox.com)
Det kan være en ildelugtende og ulækker omgang at bo på hotel. Ikke mindst hvis du vælger den billige løsning i London. (Foto: Colourbox.com)

London virker som en magnet på os danskere, og den engelske hovedstad er da også vores mest populære flydestination i udlandet.

Men som mange London-farere bitterligt har erfaret, er byen også notorisk dyr, når det gælder om at finde gode, centrale hoteller.

LÆS OGSÅ:

Se Claires tips til London

Alternativet er naturligvis at skære lidt i budgettet og dermed måtte give afkald på en række faciliteter. Men spørgsmålet er, hvad man kan leve med på ferien.

LÆS OGSÅ:

Tør du stole på TripAdvisor?

For disse fem følgende hoteller er på sitet TripAdvisor.com kåret af brugerne som Londons værste. Se hvorfor.

Corbigoe Hotel (nummer 973 på TripAdvisor)
En amerikansk marinesoldat, der som sådan må betragtes som en af de mest hårdføre i verden, var rystet. Han skrev 2.907 lidet flatterende ord om stedet, hvor en behåret fyr med guldkæde og træningsdragt vækkede ham klokken syv om morgenen og beordrede ham til at skifte værelse, fordi det værelse, han sov i, skulle rives ned.

LÆS OGSÅ:

Gratis WiFi på hotellet vigtigere end alt andet

En anden kvinde fortæller om stanken af en gammel karryret blandet med sved i sengetøjet. Hun sov i sit tøj. Og en svensk kvinde hævder, at hun blev skubbet op af væggen af en ansat, der ville have sex med hende.

Ventures Hotel (nummer 978 på TripAdvisor)
En familie måtte flytte fra hotellet midt om natten, fordi mængden af væggelus var for voldsom og efterlod dem med kløende og blødende kroppe. De beskidte gardiner, rotterne på værelserne og de mistænkelige pletter på seng og sengetøj taler heller ikke i stedets favør. Klager blev mødt at en vred gammel mand, der svarede: Hvorfor er du ikke bare tilfreds med det, du har?'

LÆS OGSÅ:

Her er verdens ti bedste hoteller

The Lonsdale Hotel (nummer 989 på TripAdvisor)
Af 116 anmeldelser angiver de 84, at stedet er 'forfærdeligt'. Alt skulle stinke - receptionisten inklusive. En anden rejsende beskriver, hvordan de fandt brugte kondomer og væggelus på værelset. Og en enkelt skrev, at der var sæd på væggene og kanyler under sengen.

Og tiltalende er det heller ikke, at en hotelgæst fandt døde kakerlakker i vasken og 'et par usædvanligt beskidte og blodige underbukser' på badeværelset.

LÆS OGSÅ:

Brug Facebook som rejsenetværk

Park Hotel- Belgrave Road (nummer 971 på TripAdvisor)
En finsk rejsende måtte indlægges efter voldsomt mange bid fra væggelus, og en japansk kvinde bad om hjælp til at bære sin kuffert fire etager op af trappen. Det nægtede personalet pure. Væggende skulle angivelig være smurt ind i blod ligesom lagenerne.

Og som en rejsende skrev. 'Der var en stor rottefælde i gården. Det er helt unødvendigt, for ingen rotte med respekt for sig selv ville finde på at bo her.

LÆS OGSÅ:

Fem ting du ikke skal gøre på hotellet

Earl's Court Gardens Hotel (nummer 990 på TripAdvisor)
En kinesisk kvinde skriver, at man skal undgå stedet som pesten. For man risikerer at blive smittet. Hendes værelse havde en flækket håndvask, en dobbeltseng der var faldet sammen i midten, et tv, der ikke virkede, og et vindue, der ikke kunne lukkes.

LÆS OGSÅ:

Labre Lotts livlige London

En svensker beskriver, hvordan regnene væltede ned gennem loftet i deres kakerlakbefængte værelse, og at stedet burde lukkes. Men måske var det for at rense det. For en skotte spørger, om der var lort eller skimmelsvamp, der var at finde på netop lofterne. Flere beskriver, hvordan stedet var skræmmende og hørte til i en gyserfilm.

- Det var et mareridt og en overskridelse af menneskerettigheder, skiver en blogger fra Belfast.