1,1 million tog flyet mellem Danmark og Spanien

Spanien topper som flyrejseland. I denne tid valfarter vi til Las Palmas og Tenerife

Mange danskere har forelsket sig i de spanske delikatesser. Og det er da også i Spanien, at du kan få skinkernes konge, Pata Negra Bellota, der, som navnet antyder, stammer fra det sortfodede iberiske svin, der er opdrættet på enorme frilandsområder og primært har spist agern. (Foto: Colourbox.com)
Mange danskere har forelsket sig i de spanske delikatesser. Og det er da også i Spanien, at du kan få skinkernes konge, Pata Negra Bellota, der, som navnet antyder, stammer fra det sortfodede iberiske svin, der er opdrættet på enorme frilandsområder og primært har spist agern. (Foto: Colourbox.com)

Vi er vilde med Spanien. Vilde med den spanske mad, den spanske sol og de spanske kyster og storbyer.

Således modtog de spanske lufthavne i 2011 hele 1,1 millioner flypassagerer afrejst fra danske lufthavne. Det er det højeste antal nogensinde, selv om stigningen i forhold til året før kun er på få tusinde passagerer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Cofoco rådgiver charterselskab

De helt præcis 1.098.709, der valgte luftvejen mellem Danmark og Spanien, foretrak ifølge rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk Málaga efterfulgt af Las Palmas på Gran Canaria, Tenerife, Palma de Mallorca, Alicante og Madrid.

LÆS OGSÅ:

Se også: Langt fra charterslummen

Der er dog stor forskel på efterspørgslen i de forskellige årstider.I fjerde kvartal falder interessen ikke overaskende for soldestinationerne Alicante, Málaga, Madrid, Mallorca og tildels Barcelona, mens interessen for Las Palmas og Tenerife stiger i vinterhalvåret, hvor klimaet på Kanarieøerne er mere behageligt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Smagen af San Sebastián

Der har i fjerde kvartal ikke været ændringer i de tre mest søgte destinationer udenfor Danmark. Det er til stadighed Bangkok, London og Málaga der nyder størst popularitet hos danskerne.

1 af 2 
2 af 2 Mange danskere har forelsket sig i de spanske delikatesser. Og det er da også i Spanien, at du kan få skinkernes konge, Pata Negra Bellota, der, som navnet antyder, stammer fra det sortfodede iberiske svin, der er opdrættet på enorme frilandsområder og primært har spist agern. (Foto: Colourbox.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer