Inviterer du din udkårne på kærlighedsrejse?

Valentinsdag er for de fleste bare noget med en buket blomster fra tankstationen. Men hver tiende af de, der fejrer dagen, tager ud at rejse

Stadig flere danskere vælger at fejre Valentinsdag. Det er dog især den unge generation. (Foto: Colourbox.com)
Stadig flere danskere vælger at fejre Valentinsdag. Det er dog især den unge generation. (Foto: Colourbox.com)

Stadig flere danskere fejrer Valentinsdag til både blomsterhandlerne, restauranternes og hotelejernes store glæde.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mest romantisk i Paris

De allerfleste af de 18 procent, der ifølge en ny undersøgelse for Hotels.com vælger at fejre dagen med deres udkårne, nøjes med at give en middag på restaurant.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ti lækre wellness-ophold i Danmark

Det er således tilfældet for 49 procent af de adspurgte, mens 43 procent køber en gave, og 31 procent giver budgettet lidt luft og nøjes med at 'hygge' lidt ekstra i de hjemlige lagener.

LÆS OGSÅ:

Se også: Vi vil helst overnatte i ... Glostrup

Men hver tiende vælger at rejse, og det er man naturligvis begejstret for i Hotels.com.

LÆS OGSÅ:

Se også: Så rejs dog til billige Japan

- Tid er en luksus, som mange mennesker ikke har meget af. Så at tilbringe kvalitetstid sammen med den, man holder af, på en sviptur væk fra hverdagen kan ofte gøre meget godt for parforholdet, mener Yvonne Bonanati, PR-manager hos Hotels.com.

LÆS OGSÅ:

Se også: Valentinsdag: Gør det din partner vil

Og rejsesøgemaskinen Skyscanner melder da også om en stigning på cirka 40 procent i søgningerne på romantiske svipture omkring Valentinsdag.

Særligt populær er London. Den pulserende storby har endog rigtig gode flyforbindelser fra Danmark og gør den til et oplagt bud.

LÆS OGSÅ:

Se også: Spis på taget af Milano

Men mange ønsker også at fejre kærligheden under varmere himmelstrøg. Således er de fire efterfølgende søgedestinationer Bangkok, Barcelona, Dubai og Phuket.

LÆS OGSÅ:

Pixie Lott har netop udgivet sit andet album 'Young Foolish Happy'. (Foto: Jakob Jørgensen) Udland - 11. nov. 2011 - kl. 08:09 Labre Lotts livlige London

- Mange har naturligvis deres foretrukne destinationer, men vi ser også mange, som bare ønsker at komme af sted, og hvor det er lidt underordnet, hvor man kommer hen, så længe det er varmt og til at betale, siger Linda Edstrand, skandinavisk marketing manager fra Skyscanner.

0 kommentarer
Vis kommentarer