Vanvidspriser: Ultrabilligt krydstogt med Costa Cruises

Gør et kup. Ulykkesrederiet dumper krydstogtpriserne drastisk

Costa Mediterranea fra Costa Cruises.
Costa Mediterranea fra Costa Cruises.

2012 kunne ikke være startet værre for rederiet Costa Cruises, hvis skib Costa Concordia 13. januar forliste ud for den italienske ø, Giglio.

Selskabet har foruden skibet til en værdi af cirka to milliarder kroner mistet massevis af fremtidige kunder, ligesom hver af de 3.000 passagerer vil få en erstatning på mindst 82.000 kroner.

Desuden har seks passagerer sagsøgt rederiet for 2,6 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Gør et krydstogt-kup

Det betyder, at der skal sejles nogle penge ind igen. Og i første omgang gælder det for rederiet om bare at skaffe kunder. Derfor giver man nu klækkelige rabatter, og et kombineret krydstogt i Caribien og Middelhavet med den danske krydstogtspecialist How2cruise kan nu fås for den uhyrligt lave pris af 7.995 kroner, hvilket er cirka halv pris, oplyser Check.in.dk.

Skibet hedder Costa Mediterranea, og det har plads til 2.114 passagerer. Det stævner ud fra Guadaloupe, før turen går til henholdsvis Martinique, St. Maarten, Tortola og Antigua. Herefter krydser man Atlanterhavet, før man anløber Santa Cruz på Tenerife. Herefter står den på Funchal på Madeira, Málaga på den spanske solkyst og endelig Savona i Italien. I alt 15 nætter om bord på skibet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Costa Concordia en stor turistattraktion

Både flyrejser til og fra København er inkluderet, ligesom alle måltider og havneafgifter er betalt, oplyser Check-in.dk.

Og sikkerheden behøver man næppe at frygte for. Efter Costa Concordia-ulykken kan man nok være ganske overbevist om, at rederiet vil gøre ALT for ikke at gentage misèren.

0 kommentarer
Vis kommentarer