Gør et krydstogt-kup

Priserne på flere krydstogter er røget helt i bund, efter Costa Concordias tragiske forlis

Der kan gøres gode krydstogthandler i denne tid, hvis du holder øjnene åbne. (Foto: Colourbox.com)
Der kan gøres gode krydstogthandler i denne tid, hvis du holder øjnene åbne. (Foto: Colourbox.com)

Krydstogtselskaberne har været hårdt ramt af Costa Concordias forlis. For selv om det ikke er blevet farligere at tage på krydstogt end tidligere, så har den slags ulykker altid en effekt på køberne for en tid.

LÆS OGSÅ:

Se også: Krydstogt for begyndere

Og det kommer faktisk de rejsende til gode. For ikke blot er man alle steder i branchen nu ekstra opmærksom på de forhold, der var skyld i ulykken, men samtidig har mange rederier nu set sig nødsaget til at udbyde krydstogter til spotpris.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tema-krydstogt for enhver

Således skriver takeoff.dk, at der i USA nu tilbydes en tur til København med Norwegian Sun med udvendig kabine, to dages ophold i den danske hovesstad samt flyrejse tilbage til staterne for blot 8.000 kroner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Under funklende stjerner i det græske øhav

Ligeledes tilbyder krydstogtgiganten Royal Caribbean en 14 dages tur på Azamara-klassen (hvilket er selskabets ypperste kategori) fra New York til Frankrig i balkonkahyt med tre dages overnatning i Paris, en gratis udflugt samt fly tilbage til New York fra blot 10.000 kroner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Udflugt i den costaricanske regnskov

Takeoff.dk skriver ligeledes, at der kan gøres gode kup på skibene i Holland-America Line og Princess Cruise, der er en del af Carnival Group, som også råder over Costa-krydstogtskibene.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tag på krydstogt verden rundt

Find selv flere gode tilbud hos din krydstogtudbyder. Blandt andet tilbyder følgende danske rejseudbydere krydstogter: Team Benns, Nyhavn Rejser, Cruise.dk, Profil Rejser, Albatros Travel, FDM travel, MSC Cruises, Best Travel og mange flere.

Øl, sol og afslapning ombord på krydstogtskibet Roma. (Foto: Ritzau) Udland - 22. jun. 2011 - kl. 07:34 TV: Mest for mænd: Øltogt i Middelhavet

0 kommentarer
Vis kommentarer