Her er verdens frækkeste festivaler

Fra karnevalet i Rio til Miss Nude i Indiana og bodypaint i Østrig. Se hvor du skal rejse hen til fræk festival

Se denne video med Ginger Valentine og mange flere videoer fra New Orleans Burlesque Festival på http://www.youtube.com/burlesquefest. (Vidcap)
Se denne video med Ginger Valentine og mange flere videoer fra New Orleans Burlesque Festival på http://www.youtube.com/burlesquefest. (Vidcap)

Holder du af både sex og rejser, så er der mere end én måde at kombinere de to ting. For i stedet for at lade den slags tilhøre intimsfæren på hotelværelset, så kan du sammen med en masse andre mennesker fejre den menneskelige seksualitet i alle dens afskygninger på en af de mange festivaler verden over.

Se nogle af de mest spændende her

New Orleans Burlesque Festival(New Orleans, Louisiana, USA)
Hvert år i september afholder den i forvejen svedigt varme sydstatsby en tre dage lang fest med striptease, druk og et utal af frække burlesque-optrædender. Sidstnævnte kan du ikke blot nyde fra tilskuerpladserne, men også selv få lov at opføre. Der er således også Stockings and Garter Workshops, hvor du lærer at tage dit undertøj af på den mest erotiske facon.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her kan du hore, drikke og tage stoffer

German Fetish Ball Weekend(Berlin, Tyskland)
På de kanter er man vant til lidt af hvert, og i den tyske hovedstad skal der mere end en lang jernkæde og et par lædertrusser med lynlås til at overraske de lokale. Naturligvis er det også her, at Europas største BDSM-festival afholdes. Og foruden sexshows og modeopvisninger for de SM-interesserede er der masser af fester for ligesindede. I år er det fra 25.-28. maj.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er Europas største musikfestival

World Body Painting Festival(Kärnten, Østrig)
Ikke langt derfra, I Østrig, afholdes der den noget blidere, omend ikke meget mindre afklædte World Body Painting Festival. Her er der foruden de seneste trends inden for kropsbemaling også underholdning og musikalske optrædender, hvor sprøde dj's kun er iklædt penselstrøg. Du kan naturligvis også selv lære at male kroppe. 2.-8. juli.

LÆS OGSÅ:Sexy International Film Festival(Melbourne, Australien)
Jo, man kan sagtens være sexet i Australien. Det er ikke alt sammen dødbringende edderkopper og rødmossede mænd med ølmaver. Og i Melbourne kan du tilmed nyde en lang række film med seksuelle temaer. Forvent masser af lingeri, nøgenhed og sexscener. 4. og 5. december.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mmmmh... Melbourne

LÆS OGSÅ:

Se også: På guidet tur i pornoens våbenhus

Kinky Salon(København)
Du kan også opleve eventen i både Amsterdam, New York og London. Men hvorfor ikke blive i Danmark og opleve alt fra frække kunstfester, eksihibitionisme og lumre kostumer. Arrangøren skriver således: 'Kinky Salons mission er at tilbyde et sikkert rum for folk af alle overbevisninger, hvor man kan udforske sin seksualitet uden frygt for fordømmelse'. Du skal dog først ansøge om medlemsskab, da det er en privat fest. Afholdes 24. februar.

Nudes-A-Poppin Pageant and Festival(Roselawn, Indiana, USA)
Den er verdens største af sin slags. Og den har været afholdt siden 1976. Både poledansere, strippere og oliebrydere deltager i de forskellige kategorier, der grundlæggende handler om én ting. At nyde synet af nøgne kvinde- og mandekroppe. Blandt titlerne er Ms. Nude Entertainer, Mr. Nude North America og Ms. Nude Rising Star. Finder sted 21. og 22 juli.

Fallos Festival(Tyrnavos, Grækenland)
Som regel er det de skønne kvindelige former, der tilbedes. Men her i Grækenland er altså det mandlige forplantningsorgan i centrum. Under den blot én dag lange fertilitetsfestival hyldes Dionysos, der var oldtidens græske gud for vin, galskab og ekstase. Her kan deltagerne spise penisformet mad, sidde på penisformede møbler og kysse keramiktissemænd. Og naturligvis kan du også købe accessories til din penis, hvis du er indehaver af en sådan.

1 af 2 Exotic Erotic Ball & Expo i San Francisco vender tilbage i år efter at have været fraværende i 2011.
2 af 2 Se denne video med Ginger Valentine og mange flere videoer fra New Orleans Burlesque Festival på http://www.youtube.com/burlesquefest. (Vidcap)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen