Annonce:
Annonce:

Danskerne rejser billigst i uge fire

Så nærmer den sig: årets billigste rejseuge. I uge fire styrtdykker flypriserne i forhold til resten af året

Annonce:
Følg Ferie

Er man ude efter årets billigste rejse - så er det ved at være tid at rykke. Traditionelt ligger den billigste rejseuge nemlig i uge fire.

Og billetpriserne på ruteflyene dykker da også voldsomt i den kommende uge fire til det absolut laveste niveau siden samme afrejseuge for snart 12 måneder siden. Det viser det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex.

Fra 23. til 29. januar i 2012 koster den billigste returbillet med fly fra København til 10 europæiske storbyer i gennemsnit 604 kroner. Det er godt nok 89 kroner eller omkring 17 procent mere end i samme uge i 2011, men det er stadig årets billigste rejseuge.

- Trods brændstoftillæg hos flere selskaber holder priserne til de europæiske storbyer sig stadig på et lavt niveau, siger administrerende direktør Ole Stouby fra rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk.

- Overkapacitet i markedet sammen med den øgede konkurrence er forbrugernes garanti for, at 2012 stadig vil byde på lave priser til mange attraktive europæiske storbyer, siger han.

Ud af 10 destinationer er prisen steget til de seks, mens fire til gengæld er blevet billigere at flyve til i uge fire 2012 end samme uge i 2011.

Der er tale om Berlin, hvor billetprisen i gennemsnit er faldet med godt 10 procent til 297 kroner. Til London er priserne også 10 procent billigere og ligger på 335 kroner.

En returbillet fra København til Prag er prismæssigt faldet med næsten 11 procent til 729 kroner, mens Wien topper listen med et prisfald på over 15 procent til 753 kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: