To direktører fyret efter kæmpebrandert på fly

De blev lagt i håndjern, og flyet med 331 om bord måtte omdirigeres

Kun én ting er mere charmerende end en fuld mand om bord på et fly: En fuld og højtråbende direktør ... (Modelfoto: Colourbox.com)
Kun én ting er mere charmerende end en fuld mand om bord på et fly: En fuld og højtråbende direktør ... (Modelfoto: Colourbox.com)

Det er julefrokosttid, og der er utvivlsomt et par af Jer derude, der ikke er helt stolte af jer selv efter weekendens brandert.

Men det hjælper altid at sætte det hele lidt i perspektiv. For det kræver en ihærdig indsats at dumme sig mere, end det var tilfældet for to direktører i selskabet RIM, der producerer de canadiske BlackBerry-smartphones.

FØLG EKSTRABLADET.DK/FERIE PÅ FACEBOOK

For George Campbell og Paul Alexander Wilson må nu konstatere sig fyrede efter en episode, hvor en Boeing 777 med 331 om bord måtte omdirigeres i luftrummet over Alaska i sidste uge.

De to mænd var i en så voldsom tilstand af beruselse, at kaptajnen om bord på Air Canada-flyet så sig nødsaget til at afbryde flyvningen til Beijing.

LÆS OGSÅ: Når fulde flypassagerer er værst

Flyet var nord for Alaska, da de to passagerers opførsel voldte så store problemer for personalet og de mange rejsende om bord på flyet, at han vendte tilbage til afrejselufthavnen i Toronto.

En passager fortæller The Canadian Press, at Campell og Wilson kom op at slås med stewardesserne, og at al personalet om bord måtte inddrages, da de to direktører blev lagt i håndjern og anbragt i deres sæder.

LÆS OGSÅ: Fuld flypassager pissede på sovende pige

De har siden erklæret sig skyldige og er nu foruden en etårig karantæne fra Air Canada og en samlet bøde på 71.757 dollar også blevet arbejdsløse, skriver Sidney Morning Herald.

'RIM forventer, at de ansatte opfører sig selv på en måde, der afspejler vores stærke principper og standarder for virksomhedsopførsel.

SINDSSYG VIDEO: Flypassager amok i kabinen

RIM accepterer ikke opførsel, der er i konflikt med gældende lovgivning, og ansatte forventes på alle tidspunkter at udvise integritet og respekt. De to personer, der er involveret i denne hændelse, er ikke længere ansat i RIM,' lyder det i en officiel meddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer