Sådan er du bedst forsikret på pisterne

Det kan gå galt både før og under opholdet på pisterne - sådan sikrer du dig bedst og billigst

Meget ærgerligt at gå glip af det her – og oven i købet at gå glip af pengene til rejsen – fordi du ikke lige fik købt en forsikring. (Modelfoto: Colourbox)
Meget ærgerligt at gå glip af det her – og oven i købet at gå glip af pengene til rejsen – fordi du ikke lige fik købt en forsikring. (Modelfoto: Colourbox)

Forsikringer bør altid være en fast del af bagagen, når du tager på ferie. Og det gælder også – måske især – når du skal på skiferie.

Du kan vælge at tegne en ganske normal rejseforsikring, men når du skal på aktiv ferie, som for eksempel en skiferie, så kan det ifølge konsulent i Forsikring og Pension Riccardo Krogh Pescatori være en fordel at købe en særlig skiforsikring.

LÆS OGSÅ: Forsikringen dækker dine stjålne ski

– Den primære fordel ved at tegne en skiforsikring er, at hvis formålet med rejsen bliver forhindret, fordi man kommer til skade eller bliver syg, så kan man bl.a. få erstattet de udgifter, man har haft til skiferien. Det kan være udgifter til lejet udstyr, instruktion eller skiliftkort, fordi man så altså ikke kan gennemføre den planlagte aktivitet, forklarer han.

Bliv hos dit eget selskab
Det kan være svært at hitte ud af, hvilken forsikring der gør det bedst og billigst til netop dine behov. Vi har derfor undersøgt markedet for skiforsikringer og bringer her gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at forsikre dig inden rejsen.

LÆS OGSÅ: Ski: Hvad gør du, hvis...

Som hovedregel vil det være billigst at købe en skiforsikring i dit almindelige forsikringsselskab, da du enten kan være forsikret i forvejen, hvis du har tegnet en årsrejseforsikring eller billigt kan købe en skiforsikring som tillæg til dine i forvejen eksisterende forsikringer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen