Læserrejse: På udflugt til Paradis

Kom med Ekstra Bladet til en af verdens mest fascinerende feriedestinationer for under 10.000 kr.

En strand, som man ellers kun drømmer om – men du kan opleve den ved at tage med på denne fantastiske læserrejse til Seychellerne. (PR-foto)
En strand, som man ellers kun drømmer om – men du kan opleve den ved at tage med på denne fantastiske læserrejse til Seychellerne. (PR-foto)

Selv om Danmark er kendt for sine små, flotte øer, er det ingenting i forhold til, hvad du finder i det Indiske Ocean lige øst for Tanzania på det afrikanske kontinent: Seychellerne.

De 115 øer er smukke og farverige med deres helt unikke vegetation. Her finder du grønne bjerge og kridhvide sandstrande ved det klareste, blå hav.

Og dette lille paradis kan Ekstra Bladets læsere nu få muligheden for at besøge næste år med en ganske særlig rabat. I samarbejde med Apollo er der nemlig arrangeret en læserrejse, der tilbydes hele 2000 kr. under den normale pris.

Verdens mindste hovedstad
Du bor på øen Mahe. Selv om den bare er 24 kilometer lang og 10 kilometer bred, er den øgruppens største, og det er også her, den lillebitte hovedstad ligger. Victoria er såmænd verdens mindste hovedstad, men til gengæld er indbyggerne nogle af de mest livsglade, og du kan sagtens have det sjovt her, selv om byen hurtigt er gået igennem – med det lokale marked, templet og botanisk have som nogle af de steder, du ikke må gå glip af.

Men med den lille hovedstad så er der jo også så meget mere tid til at udforske resten af de fantastiske Seycheller. Alene på Mahe finder du lækre strande og en bjergkæde, der kan føre dig helt op i 905 meters højde – et perfekt sted til en mindeværdig vandretur.

Og så er der nationalparken Saint Anne, som er kendt for sine skildpadder.

Truet papegøje
Er du glad for specielle dyr, kan det også betale sig at nappe en 15 minutters flyvetur til øen Praslin. Også her finder du en nationalpark, hvor den særlige og udrydningstruede papegøje Black Parrot lever i træerne – side om side med den unikke dobbeltkokosnød.

Derefter kan du jo altid runde turen af med en tur på paradis-stranden ved Cote d'Or på nordsiden.

Og det er altså bare, hvad du kan opleve på to af de 115 øer. Du kan ikke nå dem alle på to uger, men vi kan garantere, at du ikke kommer til at kede dig i disse nogle af verdens smukkeste omgivelser.

Skal ferien krydres med en rigtig storby-oplevelse, kan du endda tilføje en lille tur til Dubai, efter du har været rundt i Seychellernes fantastiske natur.

Under alle omstændigheder er du garanteret en ferie, du aldrig vil glemme.

Bo direkte ved stranden
Under dit ophold på Seychellerne bor du på det dejlige førsteklasses hotel Berjaya Beau Vallon Resort, som ligger direkte ned til den fantastiske Beau Vallon-strand.

Resortet råder over flere restauranter og barer, stor swimmingpool, børnepool,

solterrasse med snackbar, tennisbaner og et casino, og der er 232 værelser og suiter – alle med aircondition, minibar, hårtørrer, telefon og kabel-tv.

Hotellet tilbyder en række aktiviteter, vandsport center, havfiskeri, dykkecenter, tennis etc.

Sådan bestiller du

For fuldt program og booking af rejse kontakt Apollo Læserrejser direkte på tlf.: 70 21 44 55 på hverdage kl. 09-17.

Husk at oplyse koden Læs 109/Seychellerne for at opnå den særlige rabat for Ekstra Bladets læsere.

Da der kun er et begrænset antal pladser, vil de blive solgt efter først til mølle-princippet.

Rigtig god rejse!