Lufthavnsansat efterlod sexbesked ved vibrator

Ung kvinde fandt lummer note sammen med sin dildo. Sikkerhedskontrollant er nu blevet disciplineret

Den upassende besked, der ventede på Jill i hendes kuffert. (Foto: Twitter)
Den upassende besked, der ventede på Jill i hendes kuffert. (Foto: Twitter)
Følg Ferie

Det var hverken nogen genistreg endige på nogen måde passende, da en sikkerhedskotrollant i Newark Airport i New York valgte at efterlade en note i en kvindelig rejsendes kuffert.

Den ansatte åbnede tasken, da scanneren viste en mistænkelig genstand, som viste sig at være en såkaldt kuglevibrator. Men i stedet for blot et efterlade den officielle TSA-dokument, hvori det fremgik, at man havde åbnet tasken og erklæret den sikkerhedsgodkendt, så kunne kontrollanten ikke dy sig for at påføre den en lille personlig besked.

LÆS OGSÅ: Hvilket sexlegetøj må du medbringe i flyet?

'GET YOUR FREAK ON GIRL'. Altså løseligt oversat noget i stil med 'Gi' den gas, tøs' eller 'Find dit indre vilddyr frem'.

Men det skulle den vittige hund altså ikke have gjort. For kuffertens ejerkvinde er feministen Jill Filipovic, der blandt andet har bidraget til publikationer som ' Yes Means Yes: Visions of Female Sexual Power and a World Without Rape'. Og da hun efter ankomsten til hotellet i Dublin fandt beskeden, tweetede hun straks et billede af den og lagde det på sin blog på netmagasinet Feministe, der straks fik ikke så få kvinder til at fare i flint.

Først var TSA skrptiske over for muligheden for, at en af deres folk havde gjort noget så tåbeligt, men efter en intern undersøgelse fandt de synderen, fjernede den pågældende fra scanningsproceduren og gav vedkommende en diciplinering, ligesom Filipovic har fået en uforbeholden undskyldning.

LÆS OGSÅ: Lær om den kvindelige orgasme på flyet

TSA har ikke oplyst, om der er tale om en mand eller en kvinde.

Jill Filipovic skriver i øvrigt, at hun havde medbragt den billige sølvkuglevibrator fra sexkæden Babeland, fordi hun ikke regnede med, at den ville afstedkomme løftede øjenbryn i sikkerhedskontrollen.

LÆS OGSÅ: Sex-shopping i London

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind