Annonce:
Annonce:

Læserrejse: Et sandt paradis

Tag på opdagelse i Thailands skønne natur til lands, til vands og på elefantryg

Thailand er verdensberømt for sine strande, det turkisblå hav, det sikre solvejr og ikke mindst en fantastisk gæstfrihed. (PR-foto)
Thailand er verdensberømt for sine strande, det turkisblå hav, det sikre solvejr og ikke mindst en fantastisk gæstfrihed. (PR-foto)
Annonce:
Følg Ferie

Hvis din perfekte ferie indeholder turkisblåt hav, kridhvide strande og fantastisk mad, så må Thailand være øverst på listen over dine drømmedestinationer.

Og nu kan du endda tage af sted til særdeles lave priser. På utallige opfordringer inviterer Ekstra Bladet sammen med Apollo nemlig til læserrejse i Østens paradis.

Den ene destination er den lille ø Phuket. Her er masser af smukke strande og dejlige bugter langs kysten, og under havets overflade venter en farverig verden for dem, der ønsker at snorkle eller dykke.

Hoteller, restauranter og butikker er blevet bygget op over hele øen, men det er stadig nemt at finde uberørte steder og badebugter med ro og idyl.

På tur i junglen
Vil du på eventyr, er Phuket det perfekte udgangspunkt. Her findes et bredt og varieret udbud af seværdigheder, og naturen er fantastisk.

Annonce:

Midt på øen breder den skyggefulde og eksotiske jungle sig, hvor du kan tage på opdagelse – både til fods og på elefantryg. Du kan også tage til Phuket by, hvor du kan finde det unikke Thailand og shopping til gode priser.

En anden mulighed er Khao Lak – et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket cirka en time fra lufthavnen. Du kan tilbringe skønne og afslappende dage ved stranden og spise godt på de lokale restauranter.

De bedste dykkersteder
Når du vil være aktiv, kan du begive dig ud i junglen eller tage på en dykker- eller snorkeltur i det lækre vand, f.eks. ved dykkerparadiset Similanøerne og Surinøerne, som ligger et par timers bådtur mod vest. Similanøerne regnes som et af de ti bedste dykkersteder i verden, og du får set fisk i alle regnbuens farver.

Stranden i Khao Lak er bred med fantastisk gyldent sand og indbyder både til sol og bad samt lange gåture. I Bang Niang ligger de fleste restauranter ved stranden og ned mod hovedvejen, og et par gange om ugen åbner det lokale marked, hvor alt, du kan forestille dig, er lige til at handle sig til.

Annonce:

Restauranterne byder på en variation over det fantastiske thailandske køkken, og det er muligt både at få herlige skaldyr, krydrede lokale retter eller en mere international menu. Og giver varmen trang til en drink, er det også her, der ligger rolige barer med en dejlig, afslappende atmosfære.

Har du nogensinde haft lyst til at opleve gæstfrihedens og smilenes land – endda til særdeles fordelagtig pris – bør du gribe muligheden lige nu.

Sådan bestiller du

Dette særtilbud kan kun bookes direkte hos Apollo læserrejser på tlf.: 70 13 06 00 fra på mandag kl. 9 og de følgende hverdage kl. 9-18. Husk at oplyse den særlige bookingkode LÆS/109 Thailand, for at opnå den fordelagtige pris. Det begrænsede antal pladser sælges efter først til mølle-princippet. Rigtig god rejse!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: