Bookede hotel 19.000 km ved siden af

Det kan ske for selv den bedste ...

Det undrede ganske vist Michael Adendorff, at betalingen skulle ske i britiske pund.
Det undrede ganske vist Michael Adendorff, at betalingen skulle ske i britiske pund.

Det er ikke sjovt at nå frem til bestemmelsesstedet blot for at finde ud af, at det hotel, man har booket, ligger 10 kilometer uden for bycentrum.

Men det går trods alt sjældent så galt, som det sidste weekend var tilfældet for et sydafrikansk par, der besøgte New Zealand for at følge Rugby World Cup på nærmeste hold.

Michael Adendorff og hans kone Sunette havde ellers booket et hotel i Wellington, men parret kunne ikke forstå, hvorfor de ikke kunne finde det på lejebilens GPS.

Ups
Det viste sig, at det hotel, sydafrikaneren havde booket, lå 19.000 kilometer væk i Eastbourne, England på den anden side af jordkloden.

- Jeg bookede det rigtige hotel, bare i det forkerte land, siger mesterbookeren Michael, der valgte ikke at rejse til det sydøstlige England, hvor der ellers ventede et lækkert værelse på Majestic Hotel i Sussex.

Da parret ikke forstod, hvorfor de ikke kunne finde en gade med navnet Royal Parade, og de derefter spurgte om vej på et apotek i Wellington-bydelen, Eastbourne, var der dårlige nyheder.

Der var slet intet hotel i området.

Gæstfri kiwier
- Jeg så på hotellet og sagde. Det er i England, siger apoteker Linda Burke til Sydney Morning Herald.

- Han checkede efter på internettet og sagde, at han ganske vist havde undret sig over, at de tog sig betalt i pund.

Den venlige kvinde tilbød derefter det uheldige par at overnatte i sit hus.

Det kostede hr. og fru Adendorf 1622 kroner at holde bestillingen i Sussex - og naturligvis en del muntre bemærkninger i New Zealand.

- Men den velkomst og behandling vi fik, og den måde vi oplevede Eastbourne var langt bedre, end hvis vi var taget på hotel. Hun tog to fremmede ind, og det gik virkelig godt, siger Michael Adendorff.