Skandale: Pilot får blowjob af stewardesse

Billeder af en ung stewardesse i færd med at give oralsex efterforskes nu til bunds af flyselskab

Måske forsøgte de to bare at genskabe den muntre scene fra spoof-klassikeren 'Højt at flyve' med blandt andre Leslie Nielsen. (Foto: Paramount)
Måske forsøgte de to bare at genskabe den muntre scene fra spoof-klassikeren 'Højt at flyve' med blandt andre Leslie Nielsen. (Foto: Paramount)

Billeder af oralsex angiveligt udført ombord på et Cathay Pacific-fly har nu fået flyselskabet til at indlede en tilbundsgående undersøgelse af sagen.

De viser en kvindelig stewardesse iført Hong Kong-selskabets røde uniform i færd med at tilfredsstille en mandlig pilot med munden.

LÆS OGSÅ: Stewardesser som Playboy-piger

LÆS OGSÅ: Lokker med smukke stewardesser

- Vi er i færd med at gennemføre en omfattende undersøgelse af sagen, og der er flere indikationer af, at kvinden på billedet er blandt vores kabinepersonale, siger en talskvinde for Cathay til AFP.

- Der er ingen beviser på, at disse handlinger fandt sted under en flyvning, og der er ingen grund til at tro, at nogle sikkerhedsprocedurer er brudt.

LÆS OGSÅ: Kung fu-stewardesser

Billederne er flittigt blevet distribueret på onlinefora for piloter, og visse mener at vide, at manden og kvinden danner par.

LÆS OGSÅ: De lækreste stewardesser er jomfruer

Flere pixellerede billeder har været bragt i kinesiske aviser. Og ifølge avisen Apple Daily agter piloten, der er udlænding, at sagsøge de aviser, der har bragt billederne, som han hævder er blevet stjålet fra hans private computer.

Cathay Pacific har mere end 8.000 kabineansatte verden over.

LÆS OGSÅ: Lækre stewardesser smider tøjet igen

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

0 kommentarer
Vis kommentarer