Blev stukket af skorpion på fly

Vågnede ved stærk smerte i armen efter tre timers flyvning

Jeff Ellis viser her et billede af skorpionen, der stak ham. (Foto: AP)
Jeff Ellis viser her et billede af skorpionen, der stak ham. (Foto: AP)

Vi har før hørt om kryb på fly. Blandt andet i februar, hvor en 28-årig forretningskvinde blev skambidt af væggelus under en rejse fra Los Angeles til Bangalore.

Men ellers er det vel primært film som David R. Ellis' 2006-stinker, 'Snakes on a Plane', der bliver bragt i ubehagelig erindring, når man hører historien om hans efternavnebror, Jeff Ellis, der på en flyvning fra Seattle til Anchorage med Alaska Airlines blev stukket af en skorpion.

LÆS OGSÅ: Her er sommerlandets værste møgdyr

Nu er det ikke fordi de stikkende bæster har naturligt habitat i hverken Alaska eller for den sags skyld 11 kilometer over jordens overflade, men ikke desto mindre blev den uheldige passager vækket på ubehageligste vis af en bidende smerte i armen tre timer efter takeoff.

Han fangede skorpionen med en serviet, og en stewardesse lagde den ned i et plastickrus.

55-årige Ellis udviste ingen tegn på allergi over for skorpionen, og hans helbred blev straks efter landing erklæret uden for fare. Værre var det for de mange børn ombord, der blev grebet af panik, da nyheden om skorpionen spredte sig.

En talsmand for Alaska Airlines vurderer, at skorpionen var kravlet ombord under et stop i Austin, Texas, hvor flyet havde været, før det samlede Ellis og hans medpassagerer op i Seattle.

Han har nu fået 4.000 gratis miles af flyselskabet.

1 af 2 Skorpionen havde sneget sig op under hans skjorteærme. (Foto: AP)
2 af 2 Jeff Ellis viser her et billede af skorpionen, der stak ham. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer