Flyselskab - nu med strippere

En 'Strippermobil' kører rundt i Las Vegas og reklamerer for billige flybilletter. 'I'll go both ways for $18,' lyder tilbuddet

Veldrejede dansere skabte blikfang i reklamen for de billige flybilletter. (Foto: Jaunted.com)
Veldrejede dansere skabte blikfang i reklamen for de billige flybilletter. (Foto: Jaunted.com)

Kun i Las Vegas ... kun her er det muligt for flyselskaber at reklamere for billige billetter ved at lade strippere danse inde i en bus med store vinduer.

Nysgerrige forbipasserende behøvede for en gangs skyld ikke at frekventere en af Sin Citys mange døgnåbne natklubber for at opleve sparsomt påklædte unge kvinder vride sig om en stang.

For flyselskabet Spirit Airlines viste sig endnu engang fra sin åndfulde side ved at lade en såkaldt 'strippermobil' køre byens gader tynde og levere budskabet om, at der var billlige flybilletter at hente til blandt andet Los Angeles og New York.

Det er anden gang inden for den seneste måned, at Spirit Airlines bruger sex i en reklame. For efter en amerikansk kongresmand måtte indrømme, at han havde sendt billeder af sin penis til en kvinde, han havde chattet med på Facebook, muntrede man sig over ligheden mellem kongresmandens efternavn, Weiner, og Wiener, der hentyder til en pølse.

LÆS HER: Flyselskab gør grin med penis-kongresmand

Bag på strippermobilen lyder tilbuddet. 'I'll go both ways for $18'.

Den kan man så tænke lidt over, før man køber en billet ...

Se flere billeder her.

0 kommentarer
Vis kommentarer