Sagde 'fuck' i fly og blev smidt af

Brug af f-ordet fik børnebogsforfatter og tv-producer smidt af fly

Du gør klogt i at bide frustrationerne i dig, når du er ude at flyve. (Modelfoto: Colourbox.com)
Du gør klogt i at bide frustrationerne i dig, når du er ude at flyve. (Modelfoto: Colourbox.com)

Du skal passe på, hvad du siger, når du er steget ombord på et fly.

Og det er ikke nok at undgå ord som 'bombe' og 'terror'. For på Atlantic Southeast Airlines Flight 5136 i Detroit Metro Airport blev 37-årige Robert Sayegh smidt af for to gange at have brugt det på de kanter åbenbart så farlige f-ord - altså 'fuck'.

Det første i sætningen: 'Hvorfor tager det så fucking lang tid at lukke bagagehylderne?'. Et spørgsmål Robert Sayegh rettede til en af sine medpassagerer, men som blev overhørt af en stewardesse.

Han havde sammen med de andre passagerer ventet 45 minutter på at komme afsted, og hans frustrationer udmøntede sig verbalt.

Flyet forlod gaten, men vendte kort efter tilbage, hvor den 37-årige tv-producer og børnebogsforfatter blev hentet af lufthavnspolitiet og holdt tilbage.

- Jeg var målløs. Smider de mig af flyet? Det er det latterligste, jeg har været ude for i hele mit liv. Det er ydmygende, siger han til Detroit News.

- Det var jo ikke ligefrem, fordi jeg stod op som en bindegal psykopat og skreg 'flyt så flyet'.

Han fortæller, at han to gange brugte f-ordet. Og at det ikke var noget, han tænkte over, da han voksede op i Brooklyn, 'hvor man bruger bandeord som tillægsord'.

Det er lovligt for luftfartselskabet at nægte passagerer, der enten ikke opfører sig ordentligt eller er påvirket af stoffer eller alkohol, at rejse.

I en afstemning på msnbc.com mente 54 procent af læserne, at det ikke var i orden, at Atlantic Southeast Airlines smed manden af flyet.

Men hvad mener du? Stem til højre i artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer