Bliv testfamilie på græsk ferieø

Del et feriebillede på FaceBook og bliv testfamilie på Skiathos

Charmerende Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav ud for Grækenlands østkyst. (Foto: Falk Lauritsen Rejser)
Charmerende Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav ud for Grækenlands østkyst. (Foto: Falk Lauritsen Rejser)

Det burde være overkommeligt for de fleste. At dele et flot feriebillede med Falk Lauritsen Rejser og derefter få chancen for at vinde en uges ophold på den græske ferieø Skiathos.

Det er underordnet, om du har fotograferet en flot solnedgang, en lækker middag eller udsigten fra en bjergtop sammen med partner, dine børn eller dine forældre. Del billedet her på Facebook og deltag i konkurrencen.

Tættere dialog
Falk Lauritsen Rejser vil have en testfamilie, fordi de gerne vil i tættere dialog med deres kunder.

- I den her type konkurrencer er det typisk gavekort, der udloddes, men vi synes, at ideen med at sende en gruppe af sted som testfamilie er sjovere, siger salgs- og marketingdirektør Søren Buchbjerg i en pressemeddelelse:

LÆS OGSÅ: Her venter ensomme feriesild i stimer

- Det er godt og brugbart for os at få en kundevinkel og brugernes kommentarer til det produkt, vi leverer. Det passer fint ind i vores strategi om på sigt at komme endnu mere i dialog med brugerne på sociale medier og via andre platforme.

Sådan deltager man
Konkurrencen kører i perioden 8. juni - 26. juni. Vil man deltage, skal man uploade sit bedste feriebillede og fortælle, hvad der kvalificerer én til sammen med tre familiemedlemmer eller venner at blive testfamilie på Skiathos.

Deltagerne og deres familier/venner kan hver afgive én stemme på ét bidrag, og de 10 bidrag, der den 26. juni har flest stemmer, har kvalificeret sig til en finaleplads. Derefter nulstilles tællingen, og et dommerpanel bedømmer finalisternes billeder og begrundelser. Herefter udpeges vinderbidraget, som offentliggøres på falklauritsen.dk 1. juli.

I dommerpanelet sidder bl.a. Falk Lauritsen-ambassadør Peter A.G.

0 kommentarer
Vis kommentarer