Flypassagerer ligeglade med Cimber-økonomi

Cimber Sterlings kæmpeunderskud har ikke gjort passagererne nervøs. Således satte flyselskabet passagerrekord i maj

Et stort lyspunkt i den økonomisk svære tid for Cimber Sterling er den store passagertilslutning. (Foto: Cimber Sterling)
Et stort lyspunkt i den økonomisk svære tid for Cimber Sterling er den store passagertilslutning. (Foto: Cimber Sterling)

Store økonomiske problemer og usikkerhed om flyselskabets fremtid har ikke skræmt Cimber Sterlings kunder. Tværtimod. For flyselskabet satte i maj måned passagerrekord med hele 207.535 passagerer på både de regionale og internationale flyvninger.

Det er en stigning på 11 procent i forhold til samme måned sidste år, og i forhold til 2008 er der tale om mere end en fordobling.

- Vi er utrolig stolte. Trods den seneste økonomiske modvind viser danskerne fortsat fuld tillid til Cimber Sterling, og det er vi meget glade for. Vi går frem i alle vores segmenter, siger adm. direktør i Cimber Sterling, Jacob Krogsgaard, i en pressemeddelelse.

Resultatet vil givetvis gøre selskabet mere attraktivt i forhold til en eventuel kommende konsolidering med et større flyselskab, som ventet af blandt andre luftfartsekspert Ole Kirchert Christensen.

LÆS MERE HER: Cimber Sterling under pres

Cimber Sterling har været hårdt ramt af brændstofprisernes himmelflugt samt følgerne af askeskyen i 2010, der lammede lufttrafikken i hele Europa i seks dage.

0 kommentarer
Vis kommentarer