Singler søger singler på ferien

Vil væk fra parrene

Stadig flere danskere er singler. Og det stiller ny krav til rejsebranchen. (Foto: Colourbox.com)
Stadig flere danskere er singler. Og det stiller ny krav til rejsebranchen. (Foto: Colourbox.com)

Lige børn - eller rettere voksne - leger bedst. Og de vil helst lege de samme steder. Også når de er på ferie, viser en ny spørgeundersøgelse foretaget af rejsebureauet Star Tour.

For halvdelen af de adspurgte singler uden børn vil nemlig allerhelst bo på hoteller, hvor der også bor andre singler, mens 40 procent af singlerne med børn helst vil bo på hoteller med andre singler med børn.

- Der er halvanden million danskere ud af knap fire millioner voksne danskere, der lever som singler, og der bliver stadig flere. Derfor er det vigtigt for rejsebranchen at udvikle ferie- og hotelkoncepter, der appellerer til singler, både med og uden børn. Og i den proces er det nyttig viden for os at have, at singler ikke, som mange andre rejsende, har ting som komfort, all inclusive og høj standard øverst på prioritetslisten, når de vælger deres rejse og hotel, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour og tilføjer:

- At bo på et hotel, hvor der bor andre singler vægter højere.

LÆS OGSÅ: Mød andre singler på campingferien

Undersøgelsen viser desuden at knapt 40 procent af singlerne uden børn vælger små pensionater eller hoteller på ferien, og at de rejser mest i efteråret (52 procent) og om vinteren (49 procent) og mindst i forsommeren og i højsommeren.

Singler med børn rejser mest i skolernes sommerferie (54 procent).

LÆS OGSÅ: Her scorer du i sommerferien

For alle singler, både med og uden børn, er de mest populære ferielande Grækenland, Spanien og Thailand.

På ferien spiser singler med og uden børn hovedsageligt ude på lokale restauranter frem for på hotellet, ligesom de foretrækker at tage på udflugter, som de selv arrangerer.

0 kommentarer
Vis kommentarer