Dollys piratshow

Dolly Parton skifter efter 19 år sit gamle westernshow ud med havfruer og sørøvere

Dolly Parton har foruden sin sangkarriere også forlystelsesparken Dollywood i Tennessee. (Foto: AP)
Dolly Parton har foruden sin sangkarriere også forlystelsesparken Dollywood i Tennessee. (Foto: AP)

- Vi havde bare brug for at gøre noget nyt og anderledes, siger country-sangerinden Dolly Parton om sit seneste projekt.

Hun har nu byttet sit show gennem snart 19 år, 'Dixie Stampede', ud med sørøvershowet 'Pirates Voyage', der lige som sin forgænger er en teaterforestilling med tilhørende middag.

Det foregår i Myrtle Beach, South Carolina, og foruden pirater og havfruer vil både børn og deres forældre kunne se rigtige heste og søløver.

Dolly stoppede succesen 'Dixie Stampede' sidste år og har nu brugt omkring 60 millioner kroner på at ombygge bygningen inklusive en fem meter dyb pool samt to sørøverskibe og et sunkent vrag.

God timing
Sangerinden fik ideen til showet for fem år siden. Men hun bedyrer, at den ikke var affødt af 'Pirates of the Caribbean'-filmene.

- Timingen kunne dog ikke være bedre, siger hun ifølge AP og tilføjer:

- Vi tænkte, at det ville være oplagt her på stranden at have netop sådan et show, og vi ville ikke bygge mere, så vi besluttede bare at ombygge 'Dixie Stampede'.

LÆS OGSÅ: Dollys hotel det mest beskidte

Hun sammenligner sangskivningen til showet med musicaludgaven af den filmkomedie, hun nød størst succes i.

- Det var som at skrive '9 to 5 The Musical.' Det havde jeg heller aldrig prøvet før. Jeg elsker at få en udfordring.

Svømmer med havfruer
Parton selv medvirker i forestillingen således, at hun byder publikum velkommen i en video, synger med på soundtracket og ved hjælp af computerteknologi synes at svømme rundt blandt havfruerne.

Prisen for en voksen starter ved 42 dollar og knap halv pris for et barn. Oveni kommer naturligvis en flybillet til South Carolina.

Er man med ungerne på de kanter kan man desuden opleve det østlige USAs højeste pariserhjul, SkyWheel, med hele 1.000.000 LED-lys og 42 airconditionerede gondoler.

0 kommentarer
Vis kommentarer