Trend: Cruise med kendisser

Er det for kedeligt at have fruen med på krydstogt, kan du hænge ud med de kendte i stedet

John Cleese er blandt de kendte, der har fået et gratis krydstogt ud af at være flink mod de andre krydstogtgæster. (Foto: All Over Press)
John Cleese er blandt de kendte, der har fået et gratis krydstogt ud af at være flink mod de andre krydstogtgæster. (Foto: All Over Press)

- Daw John. Kan du ikke lige lave en gakket gangart for mig - igen?

Sådan kunne du spørge selveste Monty Python-stjernen Cleese, hvis du havde valgt det rigtige krydstogt.

Det er nemlig blevet populært for krydstogtselskaberne at invitere kendte med på deres cruises for at skabe en helt særlig oplevelse for kunderne - især på de lange dage på søen, skriver Wall Street Journal.

LÆS OGSÅ: På krydstogt med rocklegender

Komikeren John Cleese, forfatteren Mary Higgins Clark og astronauten Buzz Aldrin, der deltog i den allerførste månelanding, er blandt de navne, som har taget imod tilbud om at tage med på krydstogter. De fleste bliver ikke betalt med andet end et gratis krydstogt.

Bruges som guider
Den amerikanske tv-journalist Dan Rather brugte meget tid på et krydstogt i Vietnam til at fortælle om sin dækning af krigen, og et cruise omkring de britiske øer får snart Irlands tidligere præsident Mary Robinson med som gæst.

LÆS OGSÅ: Tag på krydstogt til Titanics grav

Et andet skib havde astronauten James Lovell med på en tur til Island. Her brugte man noget af fritiden på at se filmen 'Apollo 13' om netop Lovells månetur, der var lige ved at ende tragisk. Den 83-årige sad sammen med de andre passagerer og kunne fortælle, hvilke elementer i filmen, der var sande, og hvilke der var ren fiktion.

1 af 2 Den legendariske journalist Dan Rather delte ud af sine erfaringer fra dækningen af Vietnamkrigen, da han tog et krydstogt i området. (Foto: AP)
2 af 2 John Cleese er blandt de kendte, der har fået et gratis krydstogt ud af at være flink mod de andre krydstogtgæster. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer