Annonce:
Annonce:

Ti gode råd til at ligne et fjols i Thailand

Følg disse råd og lign en idiot

Fletninger er sexede og god stil. Du kan få dem lavet masser af steder i Bangkok.
Fletninger er sexede og god stil. Du kan få dem lavet masser af steder i Bangkok.
Annonce:
Følg Ferie

Thailand er en af danskernes absolut mest eftertragtede feriedestinationer. Vi elsker klimaet, maden og de mange smil fra landets indbyggere.

Men mange af os høster næppe de lokales udelte respekt og berundren. Og det er naturligvis sært. For selv om størstedelen af os ikke kan blende ind rent fysionomisk blandt thailænderne, så gør vi jo vores bedste for at følge de lokale skikke.

Eller hur?

Med inspiration fra CNNGO er her en liste over 10 ting, du virkelig ikke må lade være med, hvis du vil ligne og opføre dig som et førsteklasses fjols, når du er i Bangkok.

1. Bo og spender tiden på Khao San Road. Her kan de sammen med alle de andre unge føle dig som en sand verdensborger, når du køber pirat-dvd'er, kylling i sursød og billig sprut blandet op med Red Bull.

Annonce:

2. Er du kvinde så sørg for hurtigst muligt efter ankomsten at få flettet dit hår. Små perlebesatte fletninger er det helt rette look. Føl dig som Bo Derek. Hvis ellers du er gammel nok til at vide, at Bo ikke er en fyr ... Er du derimod en flot fyr, der muligvis hedder Bo, så overvej enten at få dreadlocks eller måske en fræk frisure med siderne trimmet og toppen blonderet.

3. Der er ingen vej uden om en erhvervelse af en t-shirt med et stort øl-logo foran. Allerhelst Singha. Bare fordi det er cool at vise, at man godt kan lide øl. Og at man drikker rigtig mange af dem. Du kan eventuelt overveje at gøre som australierne eller briterne, der klipper ærmerne af t-shirten for at få det helt autentiske thailandske look ...

4. Bliv taget i røven på en gogo-bar. Altså som i at blive snydt. Iført førnævnte beklædningsgenstand og en solid brandert er du særdeles velkommen overalt i Bangkoks red light district. Selvfølgelig skal du kaste dig ud i nogle kortspil med en flok piger med meget lidt tøj på. Din dømmekraft fejler sgu da ikke noget.

Annonce:

5. Kom op at skændes med en af de lokale. Efter et par drinks og nogle af dine 'special moves' på dansegulvet står der pludselig en vred thai og råber af dig. Du kan ikke helt huske, hvad du har foretaget dig, men for en sikkerheds skyld råber du tilbage. Helst på dansk. Så kan de lære det, mester.

6. Kom hjem med de bedste billeder. Sørg for at få det helt unikke af slagsen, hvor du lader dig fotografere ved siden af en tam tiger. Hvis du er rigtig cool, lægger du det også på Facebook som profilbillede.

7. Husk den rette hovedbeklædning. Solen bager på de kanter, så hvis du kan give den som en kendt dansk popduo med en bandana eller plastichat købt i en stand på Khao San Road, så skal du nok få et anerkendende nik (og Jay) eller to.

8. Måske behøver du slet ikke at købe den der t-shirt, når du nu bare kan gå rundt i bar overkrop. Der er varmt, og så kan du da som det naturligste i verden lige så godt smide overtøjet. Lad alle de lokale beundre dit store vesterlandske korpus.

Annonce:

9. Giv de lokale en lektion i thailandske forhold. Fortæl dem om den forskuede økonomi, om den omfattende korruption og om, at de bor i en bananrepublik. Alle elsker at få at vide af en udlænding, hvordan tingene i virkeligheden hænger sammen. Hvis du kan smide nogle statistikker og en monolog om menneskerettigheder og dyrevelfærd ind, så er du bare allerhelvedes begavet.

10. Bliv befamlet og bestjålet af en ladyboy. De kan være meget nærgående, og enkelte af mandekvinderne har fundet en enkel måde at betale for operationer og dyre hormonkure. Med et lummert smil på læben, lader du dem rende rundt om dig og gramse på dig. Du forstår jo godt, hvorfor de ikke kan holde fingrene fra dine mandebryster og din flotte runde mave med bæltetasken forneden. Når de er gået lige så hurtigt, som de kom, kan du med fordel finde et sted, hvor du kan købe et nyt kamera og en hæveautomat, hvor du for tredje gang denne dag hæver 10.000 baht.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: