Mest romantisk i Paris

Se top-10 over Valentinsdags mest populære rejsedestinationer

Mange anser Paris for at være verdens mest romantiske by, men heldigvis kan man også få dækket sine romantiske behov andetsteds. (Foto: Colourbox.com)
Mange anser Paris for at være verdens mest romantiske by, men heldigvis kan man også få dækket sine romantiske behov andetsteds. (Foto: Colourbox.com)

Mandag 14. februar er det Valentinsdag, og det betyder, at par over hele Europa planlægger at tage ud på en lille romantisk rejse - i de weekender, der ligger på begge sider af amorinernes dag.

Og her brager Paris frem, skriver Expedia, der har status som verdens største online-rejsebureau.

Den mest populære destination er dog London, som måske ikke kan leve op til den franske hovedstad, når det gælder romance, men derimod er et Mekka for shoppere, ligesom også New York er det (sidstnævnte på tredjepladsen over mest populære destinationer for europæerne).

Danskere vilde med Dubai
Danskerne adskiller sig dog fra gennemsnitseuropæeren. Ikke kun ved at producere mere svinekød og drikke flere øl, men også ved, at London på førstepladsen efterfølges af Dubai og Rom.

- Det er faktisk alt for sjældent, at Dubai fremhæves som en romantisk destination.

- Men her er danskerne klart foran resten af Europa i at anerkende det romantiske potentiale i Dubai, hvor man kan vågne op til den fantastiske solopgang efter en nat under stjernerne i ørkenen, tage på tur gennem de bugtende kanaler i Madinat Jumeirah Resort i en vandtaxa eller spise på den berømte Pier Chic fiskerestaurant, siger Louise Dreisig fra Expedia.dk i en pressemeddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer