Flyselskab mistede Nala - nu er hun død

Delta Airlines er skyld i, at schæferen Nala forsvandt under en mellemlanding i Atlanta

Nala - sidst set nær en burgerbar ved den internationale lufthavn i Atlanta.
Nala - sidst set nær en burgerbar ved den internationale lufthavn i Atlanta.

Det blev en trist jul for amerikanske Alisa Miller og hendes mand, der måtte undvære deres elskede schäferhund, da julemaden skulle fortæres på en kaserne i Frankfurt.

Kvinden skulle sammen med familiens hund, Nala, besøge sin mand, der er udstationeret i den tyske storby, men under en mellemlanding fra San Diego til Hartsfield Jackson International Airport i Atlanta 22. december forsvandt hunden, der siden blev set uden for en Wendy's nær lufthavnen to dage efter sin forsvinden.

En talsmand for Delta Airlines sagde til MSNBC, at man agtede at gøre alt, hvad der var muligt for at finde hunden.

Mindst en person blev sat til at arbejde fuld tid på sagen, og luftfartselskabet udlovede desuden en dusør på 1000 dollar for oplysninger, der skulle føre til, at Nala atter fandt sammen med sine ejere.

Alisa håbede til det sidste på, at hunden ville komme tilbage, men 31. december endte det på den værst tænkelige måde. Nalas livløse krop blev fundet langs en hovedvej, hvor hun var blevet ramt af et køretøj.

Alt tyder på, at Nala døde øjeblikkeligt.

De 1000 dollars, som Delta Airlines tilbød i dusør, vil nu blive doneret til Atlanta Pet Rescue, der hjælper hjemløse, mishandlede og forsømte dyr.