Tumpede turister kørte ud i krokodillefyldt flod

Fire tyske turister reddet fra krokodillefyldt flod i Australien. De forsøgte at køre ned ad oversvømmet vej med 80 kilometer i timen

Et lignende uheld skete for fire år siden, hvor denne firehjulstrækker endte i Magela Creek. (Foto: Herald Sun)
Et lignende uheld skete for fire år siden, hvor denne firehjulstrækker endte i Magela Creek. (Foto: Herald Sun)

Når det går galt i Australien, er det ofte turister, der ikke udviser forståelse for landets dyre- og planteliv og de ekstreme vejrforhold, der også for tiden gør sig gældende på de kanter.

Det måtte fire tyske turister sande, da de i deres lejede firehjulstrækker forsøgte at køre ned af en oversvømmet vej i Kakadu med 80 kilometer i timen.

Tyskerne - der næppe var i familie med Albert Einstein - ignorerede de skilte, der tydeligt fortalte, at vejen var lukket, og før de vidste af det, var de fanget mellem bredderne af den nu 100 meter brede flod, der havde oversvømmet vejen.

- Uanset hvilken del af verden man kommer fra, så stopper man, når en vej er oversvømmet, siger den forbløffede betjent, Rob Burgoyne, til news.com.au.

Netop det område er særligt krokodillerigt, og den 63-årige fører og hans passagerer kunne være blevet byttedyr, da de steg ud af bilen og klatrede op på taget, mens forbipasserende råbte af dem, indtil de blev trukket i land af det lokale politi.

Der sker hvert år flere ulykker i Australien, hvor turister drukner i deres biler, fordi de undervurderer vanddybde og kraftige strømme.

0 kommentarer
Vis kommentarer