Annonce:
Annonce:

Op af liggestolen

Annonce:
Følg Ferie

Restaurant Satyricòn i den gamle bydel er et must see. Den gamle biograf er nu en smuk perle, der krydrer den gode mad med historiens sus. Se mere på: simplesite.com/pierorossi og få kontakt med den danske pige, der står for kontakten til turister og hoteller.

Star Tour arrangerer ture til Rancho Grande, der er et sikkert familiehit: En friluftsdag på hesteryg (i varierende højde). Erfarne ryttere kan fyre den af i galop, mens andre (læs: os) tog turen med hestevognen. Tilbage på ranchen er der andre dyr at se på samt sangria, fællesgrill og riverdance.

Der er fantastiske golfbaner ikke langt fra Alcudia, eksempelvis golfcapdepera.com (pris ca. 60 euro). Jeg gik en runde på 97 slag, men det var en dejlig naturoplevelse på kuperet og velholdt bane en god halv times tid fra byen.

I glaspusteriet i Valldemossa finder du mallorcinsk glaskunst, der kan følges fra ovn til glas. Se mere på lafiore.com.

Hop i havnen. Den lange, smukke promenade ved havnen i Alcudia ligger som afslutning på stranden. Du går lige fra sandet og op til butikker og restauranter. Flot og velholdt.

Tag cyklen op i bjergene. Husk vand - masser af vand. Smuk udsigt og kanon træning.

Gå en tur på muren i den gamle bydel i Alcudia. Historiens vingesus mærkes i tyrefægterarenaen, og der er flot udsigt til de smalle gader, som et par gange om ugen huser et kæmpe marked.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: