Danskerne er fortsat vilde med Thailand

Urolighederne i Thailand har ikke fået danskerne til at droppe det populære feriemål. Kun salget af rejser til hovedstaden Bangkok er gået i stå

Danskerne kan ikke holde sig fra Thailand, selvom Bangkok koger.
Danskerne kan ikke holde sig fra Thailand, selvom Bangkok koger.

Lige nu holder op mod 1500 danskere ferie i Thailand. Og der er ingen tegn på, at danskerne i fremtiden vil holde sig væk fra det uroplagede land.

Noget overraskende har rejseselskabet MyTravel oplevet en stor stigning i salg af rejser til Thailand, til trods for at landet er plaget af voldsomme kampe mellem regeringstropper og demonstranter.

- Vi har solgt hele 80 procent flere rejser sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, siger Jan Vendelbo, der er salg- og marketingsdirektør i MyTravel.

Han understreger dog, at rejser til hovedstaden Bangkok er på et absolut nulpunkt. Det samme mærker man hos Star Tours.

- Det er ikke noget, der tyder på, at urolighederne i Thailand har spillet negativt ind på salget af rejser til landet. Men lige nu sælger vi ikke noget til Bangkok, siger salgsdirektør i Star Tours, Stig Elling.

Urolighederne i Thailand har ført til undtagelsestilstand i 17 af landets provinser. Men hverken rejseselskaberne eller udenrigsministeriet giver dårlige meldinger fra Phuket og omegn, som er hovedmålet for mange rejser.

- Folk har det godt. Vores egne folk og udenrigsministeriet melder, at der hverken har været ballade eller er ballade, siger Stig Elling.

Star Tours har modtaget en del opringninger fra bekymrede feriegæster, der har købt rejser til Thailand.

- Men ingen har trukket deres rejser tilbage, siger Stig Elling, der forsikrer, at rejseselskabet ikke vil spille hasard med deres gæster, hvis urolighederne breder sig til Phuket og omegn.

Thailand er et af de mest eftertragtede feriemål for danskerne. Årligt besøger 170.000 danskere landet, men de fleste tager af sted i vinterhalvåret.

- Lige nu er det lavsæson, men på onsdag sender vi et nyt hold på 291 charterturister af sted, og vi flyver direkte til Phuket, siger Stig Elling.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?