Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Få færdigpakket fryd i weekenden

Der er penge at spare med gavekort til oplevelser. Flest vælger champagnebrunch på danske caféer

Smartbox kan give dig adgang til mange oplevelser.
Smartbox kan give dig adgang til mange oplevelser.

Har du glemt bryllupsdagen? Så kan du måske gøre hende blød i knæene med en lille, hård pakke ved navn Smartbox.

Inde i pakken ligger nemlig en oplevelse, som hun selv kan være med til at bestemme. Du skal bare beslutte, hvor meget du vil ryste op med, og vælge, om gaven skal være en champagnebrunch eller en weekend i Paris - eller måske en spa- og velværepakke for to.

Mest to og to
Modtageren bestemmer hvornår og hvor - ud fra de valgmuligheder, der findes i en lille bog sammen med gavekortet inde i Smartbox'en.

For naturligvis skal du selv med, ikke?

De fleste oplevelser bliver jo bedre, når man er to om dem. Og mange af de oplevelser, man kan købe i Smartbox, er netop for to, men du kan naturligvis også være så fræk, at du giver hende en oplevelse inden for kategorien Adventure - hvor hun skal ro kajak, køre gokart eller sendes ud på et prøvedyk - alene.

Dermed løber du selvfølgelig den risiko, at hun falder for instruktøren, der garanteret tager sig kærligt af hende.

Så er du rigtig snu, benytter du lejligheden til at give en gave, der lige så meget er til dig selv.

Muligheden for selv at være med til at nyde gaven har gjort Smartbox til en sællert, ikke bare som kærestegave, men også venindegave. Selv om de selvfølgelig også sælges til par eller til en, som selv vælger, hvem han eller hun vil dele oplevelsen med.

Svært at følge med
Smartbox er i løbet af blot et par år blevet den helt store gavedille - faktisk større, så det ikke altid er muligt at følge med, siger direktør Henrik Berg.

- Det er meget sæsonbetonet, siger direktøren, som var ved at få sved på panden, da man havde svært ved at holde trit med efterspørgslen før jul.

Gavepakker med adventure-oplevelser går som varmt brød som eksamensgaver - eller med skønhedsoplevelser, der sikkert også bliver et hit til mors dag (søndag 9. maj).

Lidt ekstra oveni
Et simpelt pristjek på de oplevelsespakker, der ligger gemt i Smartbox vil hurtigt afsløre, at du får lidt mere, end man normalt får for samme beløb på restauranten, i spabadet eller på hotellet.

F.eks. koster en brunch på Café Hack i Århus normalt 119 kr., et glas mousserende Cava 55 kr. Med et gavekort til 299 kr. (Brunch with Bubbles for to personer) sparer du altså ca. en halvtredser.

Henrik Berg lægger dog vægt på, at Smartbox ikke er et rabatsystem, men et gavesystem:

- Du får som minimum det, der er i boksen og helst lidt mere, men jeg tør ikke lægge hovedet på blokken og sige, at du aldrig vil kunne finde et bedre tilbud hos nogle af de partnere, der deltager i konceptet, siger han.

Smartbox
- Du kan købe Smartbox på www.smartbox.dk, hos boghandlere og f.eks. i Magasin.
- Når gavekortet skal bruges, udfylder du det og bestiller tid eller bord der, hvor du vil have din oplevelse. HUSK at tjekke på nettet, om den oplevelse, du ønsker, stadig er med i ordningen - eller om der er kommet et bedre til, som endnu ikke er med i bogen.
- Du kan også bytte dit dykkertrip til en omgang velvære, hvis du selv betaler prisforskellen. Det koster dog 50 kr. at bytte sin pakke.
- Bemærk, at gavekortet har begrænset holdbarhed. Udløbsdato står på kortet. Du kan forlænge levetiden, men skal så af med 50 kr.

Brunch med bobler hitter
- Der er 16 forskellige temaer i fem kategorier - weekendophold, gastronomi, kultur og livsstil, wellness og adventure.
- Inden for de forskellige kategorier kan du vælge et gavekort i en prisklasse, der passer dig.
- Den billigste - en Happy Day-boks med f.eks. et museumsbesøg for to eller et spil minigolf plus shots i baren på toppen af Bruuns Galleri i Århus - koster 199 kr. Den dyreste er en Oplev Europa-boks med to overnatninger m.m. for to på et godt hotel i en europæisk storby til 2249 kr.
- På hitlisten over dem alle ligger Brunch with Bubbles, champagnebrunch for to på en af knap et halvt hundrede cafeer fordelt over hele landet. Og det tyder da på, at romantikken lever i bedste velgående?

1 af 3 Nogle timers forkælelse på langs kan både være en kæreste- og en venindegave - og en, du kan dele med kæresten eller veninden. (Foto: Polfoto)
2 af 3 Champagnebrunch på en dansk café er et hit - her på Café Hack i Århus får du underholdning med. (Foto: Jan Dagø)
3 af 3 Smartbox kan give dig adgang til mange oplevelser.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen