Rejser til kvinder, der hader sport

Sportshader: Sådan overlever du en sommer i sportens tegn, hvis manden er limet til sofaen

Hvis manden er limet til sofaen hele sofaen på grund af forskellige sportsbegivenheder, er der her et par gode råd til deres kærester. (Foto: Colourbox)
Hvis manden er limet til sofaen hele sofaen på grund af forskellige sportsbegivenheder, er der her et par gode råd til deres kærester. (Foto: Colourbox)

Wimbledon i juni, Fodbold-VM i juni/juli og Tour de France i juli. Det bliver en af den slags somre, hvor manden langsomt, men sikkert udvikler sig til et væsen, der brøler sportskommentarer og ikke magter tovejskommunikation, fordi der er sport, sport og sport på hele sendefladen i tv.

Hvis du hader alt, hvad der hedder fodbold, tennis og cykling, så fortvivl ej. Du kan faktisk få noget godt ud af situationen, hvis du med lidt kvindelist og en hærførers præcision evner at spille stratego om ferien.

Fodbold i fred
Mænd multitasker generelt dårligt, så hvorfor ikke vente lige til det sekund skæbnekampen Danmark-Holland fløjtes i gang med at sige:

'Jeg har tænkt på noget. Ville du have noget imod, at jeg tager på spa-ophold med veninderne, så du kan se fodbold (sæt selv sportsgren ind her, red.) i fred?'

Lad os sige det på den måde: Der er rimelig stor sandsynlighed for, at han ikke har nogen indvendinger. Du kan stort set få det, som du vil, hvis blot du vælger dine ord med omhu og timer dem perfekt.

Du skal dog bruge en lidt anderledes taktik, hvis han ikke blot har planer om at se sport på tv hele sommeren, men rent faktisk rejse hen, hvor det sker.

Landets mandlige del af befolkningen slikker sig allerede nu om munden og er begyndt at planlægge afspadsering, ferie eller måder at slippe ubemærket af sted til flere ugers sportsfest med gutterne. Og med mindre du helst ser ryggen af ham og hans kammerater, er det nu, du skal handle. For hvorfor lade ham tage med gutterne på kombineret pub og tennis-tur til London, når der er tusinde ting, du kan lave i storbyen, mens han ser på tennisstjerner i miniskørter?

Hvorfor lade ham tage af sted uden dig på sit livs rejse til Sydafrika - et land, der bare har alt - bare fordi der er fodbold? Vi kan også garantere dig for, at Frankrig byder på langt mere end mænd i stramme cykelshorts de tre uger i juli.

Du kan få det lige, som du vil have det, hvis du giver ham samme mulighed. Læs her, hvad du kan bruge tiden på, mens han ser sport.

Hvis din mand er cykel-junkie.

Hvis din mand er tennis-junkie.

Hvis din mand er fodbold-junkie.

0 kommentarer
Vis kommentarer