Annonce:
Annonce:

Sådan vil mænd holde ferie

Fodbold, gourmetmad og sportsaktiviteter står højt på mænds ønskeliste, når ferien skal bestilles

Man kan jo altid drømme sig til hvad man skal lave i morgen. - Hvis man får lov af kæresten. (Foto: Apollo)
Man kan jo altid drømme sig til hvad man skal lave i morgen. - Hvis man får lov af kæresten. (Foto: Apollo)
Annonce:
Følg Ferie

Kvinderne bestemmer for det meste, når familien skal ud at rejse. Men det betyder ikke, at mænd ikke har en mening om deres foretrukne rejsedestinationer.

Rejseselskabet Apollo har lavet en intern undersøgelse, hvor de har rangordnet de rejsemål, som mænd ville vælge, hvis de selv kunne bestemme.

- Rejser mænd med familien, er det vigtigt, at såvel rejsemål som hotel skal appellere til alle familiemedlemmer, små som store. Skal man på kærestetur, handler det om at forkæle sin kæreste - og sig selv. Handler det om en drengetur, er det typisk gode pubs, fodbold, Michelinstjerner, party-oplevelser og sportsaktiviteter, der er populære. Det er nogle af de ting vi oplever, når vi tester mænds rejsepræferencer, siger Rikke Koks Andreassen, PR-chef hos Apollo.

Her vil de hen:

Annonce:

1.Barcelona, Spanien
Den ultramoderne metropol, Barcelona, stryger helt til tops, når man spørger mændene. Michelinstjerner og overdådige markeder stimulerer smagssanserne. Byfester året rundt byder op til konstant dans og masser af livsglæde. Fodbold på absolut topplan giver et adrenalinsus.

Desuden ligger Pyrenæerne blot et stenkast derfra. Her er der mulighed for vandreruter og skiløb, der sætter gang i blodomløbet. Om sommeren giver de gule strande og det azurblå hav mulighed for alle former for vandsport.

Prisvenlige og gode hoteller er desuden nemme at finde. Barcelona har alt og repræsenterer på bedste vis det meste af det, en mand kan ønske sig, hvad enten man rejser med drengene, familien eller på kærestetur.

2. Porto Elounda De Luxe Resort på Kreta, Grækenland
På et af Grækenlands mest elegante luksushoteller oplever man masser af luksus og forkælelse for manden, der skal på romantisk tur med kæresten.

Annonce:

Derfor får hotellet en flot andenplads. 24 timers roomservice gør natten ung, gode restauranter og barer stimulerer smagsløgene. Der er gode fitness-faciliteter, opvarmet indendørs pool, flere udendørs pools med udsigt over havet samt et lækkert spa.

3. Khao Lak, Thailand
Mange mænd i undersøgelsen er vilde med Khao Lak, som ligger lidt nord for Phuket. Mange af hotellerne består af bungalow-villaer, der ligger lige ud til havet. Hotellerne har typisk spa med massage og skønhedsbehandlinger, som den kvindelige del af familien kan hygge sig med, mens manden kan gå på eventyr.

Den legendariske Nationalpark Khao Sok ligger 60 km. nord for Khao Lak. Her kan man opleve tropiske planter og vilde dyr samt vandre, bade i vandfald, padle i kano og ride på elefanter.

Dykkerparadiset Similianøerne og Surinøerne, som ligger et par timers bådtur mod vest, er også oplagt, hvis man tager til Khao Lak. Similianøerne regnes som et af de ti bedste dykkersteder i verden.

Annonce:

4. Dykkerrejser i Egypten
Der findes en verden under havoverfladen, som de fleste mænd elsker. Snorkling og scuba-diving er blandt mulighederne, og Egypten råder over nogle af de bedste dykkersteder i verden.

Dahab er bl.a. kendt for såkaldte kameldykkersafarier, hvor man rider på en fuldt oppakket kamel til et dykkersted, der ikke kan nås i bil. En helt enestående oplevelse, hvor mennesket er ét med naturen. Også Sharm el Sheik er kendt for ypperlige koralrev, klart vand og farvestrålende fisk.

5. London, England
Mange mænd er til fodbold, gode øl og storbyliv. En af de bedste metropoler til den slags er London. Byen er fuld af historie, masser af eksotiske madoplevelser og så er London desuden et mekka for mænd, der kan lide at shoppe.

Men helt afgørende er det for mange at se en fodboldkamp, der virkelig rykker. Det kan bl.a. være en FA Cup finale på Wembley med 90.000 syngende engelske fodboldfans. Stemningen omkring stadion op til kampen kombinerer højt humør med reel krigsførelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: