Annonce:
Annonce:

Her finder du din London-kendis

London er alle tiders by, hvis du vil på kendis-jagt, for her er der store chancer for at se dine idoler og andre wannabes

Sketch East Bar er stedet, hvor kendisser slænger måsen i gyldne sæder og sipper cocktails fra en imponerende lang liste. (Foto: Sketch)
Sketch East Bar er stedet, hvor kendisser slænger måsen i gyldne sæder og sipper cocktails fra en imponerende lang liste. (Foto: Sketch)
Annonce:
Følg Ferie

Det er ikke kun på restaurant Sketch, at de berømte ansigter vælter forbi dørmænd og lange køer. Ekstra Bladet Ferie giver dig her nogle af de steder, hvor kendisserne kommer i de største flokke.

The Ivy, der ligger lige ved Covent Garden, er kongen af kendis-restauranter. Det var her David og Victoria Beckham fejrede deres forlovelse, og det var her fodboldkollegaen fra Chelsea, Joe Cole, friede til sin Carly.

Men ellers tæller listen af kendisnavne, der enten har spist frokost eller drukket sig i hegnet på restauranten og natklubben The Ivy, blandt mange andre Robert Redford, Bruce Willis, Daniel Craig, Nicole Kidman, Terry Hatcher, Kelly Brook, Jack Nicholson, Bryan Ferry, Elle McPherson og Kate Moss.

Sidstnævnte er i øvrigt en af dem, der er størst sandsynlighed for at spotte i bylivet i London.

Annonce:

Men hvis du vil forsøge at spise eller drikke med de kendte, skal du være i god tid, da der kan være måneders ventetid på et bord på The Ivy.

Nobu, Met Bar (begge Metropolitan Hotel, 19 Old Park Lane i Mayfair), og klubben Chinawhites (6 Air Street i Soho) er andre steder, som tiltrækker skuespillere, musikere og sportsstjerner.

Bydelen Camden er også helt oplagt for kendisjagt. Her er både den mere afslappede slags som den tidligere Pulp-forsanger Jarvis Cocker, danske Helena Christensen og mainstream-kendte som Kate Moss, Gwen Stefani og Kelly Osbourne. Kig forbi pubben The Lock Tavern (35 Chalk Street), restaurantkæden Wagamama (Parkway) eller The Purple Turtle (61-65 Crowndale Rd).

Stormagasiner som Harrods (87-135 Brompton Rd, Knightsbridge) og Selfridges (400 Oxford Street) er altid et besøg værd, hvis du håber på et glimt af Victoria Beckham på jagt efter designerklæder, ligesom diamanter og de største tøjmærker tiltrækker posh-kendisser i den luksuriøse Old Bond Street i det centrale London.

Spot en kendt
Kombinationen af et sofistikeret, fransk køkken og lunefuld, britisk tradition får de internationale kendisser til at valfarte til stedet. I juli var supermodellen Kate Moss, ballade-dommer Simon Cowell, og kendisser som Yasmin LeBon og Kelly Osbourne til fancy fest på Sketch.

Og i maj fejrede Arsenal-målmanden Manuel Almunia sin 31-års fødselsdag med en middag på Sketch sammen med holdkammeraterne Fabregas, Denilson, van Persie, Walcot, Nasri og flere af deres kendis-koner. Fødselsdagsmenuen stod bl.a. på champagne og fire retter inklusive en solid Herefordbøf.

Tidligere har så forskellige navne som komikeren Rowan Atkinson, Paul McCartney, Jack Nicholson, sangerinden Anastacia, modebøssen kendt fra TV2 Zulu, Gok Wan, og Atomic Kitten-sangeren Jenny Frost besøgt Michelin-restauranten, ligesom Madonna har fejret sin fødselsdag på stedet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: