Her kan du bo på Phuket

Bangtao
En ny oase for familier ved den kridhvide stand, Dalar Resort.

Cape Panwa
Rolig oase langt fra turistmylderet med masser at vælge imellem indenfor hotellets område.

Kamala
Her kan du eventuelt vælge Blue Couple Cape Sienna i smagfuldt design og fredfyldte omgivelser med fremragende beliggenhed.

Karon
Her er en fem kilometer lang, børnevenlig, lavvandet strand med forskellige former for vandsport tæt ved restauranter, barer og shopping.

Kata
Måske den mest børnevenlige strand af alle. Selv om der er masser af turister, foregår strandlivet i et roligere tempo. Bag stranden finder du masser af forlystelsesliv samlet rundt om to forskellige centre.

Kata Noi
Et af Star Tours bedste familiehoteller i rolig atmosfære kun et stenkast fra den mere livlige Kata strand.

Nai Horn
En af Phukets smukkeste strande, en oase for familier og romantiske par, der vil feriere langt fra turistmylderet.

Nai Yang
Stranden, som kun få turister har fundet vejen til, omgivet af casuarina-træer og med en perle af et hotel: Designerhotellet Blue Unique Indigo Pearl.'

Patong
Smørhullet for det vilde forlystelsesliv samt høj aktivitet langs den fine strand med alle mulige former for vandsport, musik og et hav af lækre barer.

Rawai
Afslapning, luksuriøse spa-behandlinger og madoplevelser i vidunderlige omgivelser på berømte Blue Selection Evason Phuket Six Sences Resort & Spa med egen bade-ø, som du bliver sejlet over til.

Tri Trang
Her kan hele familien og romantiske par få opfyldt feriedrømmen på fine Merlin Beach Resort med både spa og masser af aktiviteter i en bugt mellem Patong og Karon.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere