Sushibar til dyr

Først skulle de have farvet hår. Så skulle de have festkjoler. Og nu skal de have sushi. Det helt nye i USA er at invitere sin hund eller kat med på sushibar

Den nyeste trend i USA er at tage sin hund med på Sushibar (Foto: Pussy & Pooch)
Den nyeste trend i USA er at tage sin hund med på Sushibar (Foto: Pussy & Pooch)

Råt kød et ikke kun godt for mennesket selv, men også for menneskets bedste ven. Derfor har firmaet Pussy and Pooch åbnet deres anden 'potebar'. Den første åbnede i April 2008.

Lækkert måltid
På the Pawbar kan hunde og katte komme ind og nyde et lækkert sushimåltid, mens deres ejere bliver undervist i den rå kosts glæder. Det skriver Magasinet 'Vi med hund'.

Delikat
Det er ikke kun foderets udseende, som ellers med hundeøjne er yderst delikat, der udgør en stor del af konceptet. Det er også kombinationen af foder, der optimerer hundens sundhed, velvære og ikke mindst smagsløg.

Hver sushiret er sammensat af en kombination af råt kød, fisk, knogler og indvolde og bliver præsenteret enten som sushiruller, nigiri eller sashimi. Som det er med sushi til mennesker kan man selvfølgelig også tage det rå måltid med hjem i portionspakker.

700 hunde
Selve åbningen af det aparte spisested var en kæmpe succes. Allerede fra morgenstunden stod folk i kø for, at få del i de gratis smagsprøver og få et kig på den nye hundebar og spa.

Ikke i Danmark endnu
I Danmark er der endnu ikke åbnet nogle sushibarer for hunde og katte. Det tætteste man kommer på restauranter til dyr herhjemme, er diverse hundebarer, som er stillet op på restaurenter, hvor man serverer menneskemad.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere