Juleindkøb og fodbold i Prag

Læserejse: Oplev FCK's knald eller fald kamp i Prag og juleshop tre dage til lavpris i den skønne storby

Ærkekøbenhavnere er vilde med løverne fra FCK og rejser gerne langt for at støtte deres helte.

Den 16. december står klubben overfor den afgørende puljekamp, knald-eller-fald-kampen mod Sparta Prag på udebane, for videre deltagelse i Europa Leaque.

FCK's fanclub har arrangeret en éndags flyrejse til Prag til 2495 kr. for medlemmer og 2745 kr. for alle andre.

Absolut lavpris
Ekstra Bladet Ferie vil også være med på vognen og tilbyder interesserede læsere og FCK-fans en forrygende tre dages tur med to overnatninger på fire-stjernet hotel med mulighed for billige indkøb af julegaver i næsten tre dage.

Pris: Ja, hold nu fast - kun 2695 kr. pr. person for fly t/r, bus til og fra lufthavn, to overnatninger - samt billet til kampen. Så får du det altså ikke billigere.

I samarbejde med Vindrose Rejser tilbyder Ferie to afgange fra Kastrup 15. december med CSA: kl. 09.20 med ankomst Prag 10.35 og kl. 11.30 med ankomst Prag 12.40.

Vi flyver hjem igen 17. december kl. 13.25 med ankomst Kastrup 14.40 og kl. 17.00 med ankomst Kastrup 18.20.

Juleindkøb
Du har altså god tid til at juleshoppe i en af Europas billigste hovedstæder med masser af gode tilbud i mange, attraktive butikker, stormagasiner og ikke mindst 'Det gule Marked' med superbillige varer.

Samtidig bor du på det fire-stjernede Hotel Christie fra 2008, unikt beliggende i centrum mellem Nationalteatret og Wenzelpladsen. Se mere på hotelchristie.cz

Vil du kombinere fodbold, juleindkøb og sightseeing, er du kommet til en af Europas mest spændende og smukkeste byer.

Tjekkiet er generelt billigere end andre europæiske lande, og du får særdeles meget for pengene i Prag. Så selv om du måske ikke er den helt store fodboldfan, kan du benyttede Ekstra Bladets billige tilbud til at købe alle dine julegaver.

Der er ikke noget at betænke sig på. Grib telefonen og tilmeld dig turen hos Vindrose Rejser på 33 12 52 23 efter 'først til mølle'.

Så stor er FCK's chance
- I gruppe K i UEFA's Europa League ligger FC København nr. tre med fire point efter PSV Eindhoven fra Holland, der har otte point, og Sparta Prag, der har opnået syv. CFR Cluj fra Rumænien har tre point. De to bedste hold kvalificerer sig til at gå videre.

- Kampen mellem Sparta Prag og FCK bliver afgørende, hvis københavnerne vinder hjemmekampen torsdag den 3. december mod Cluj. Hvis det bliver uafgjort, har københavnerne stadig en chance, med mindre Sparta Prag vinder udekampen mod PSV samme dag. I så fald er FCK ude.

- Hvis både FCK og Sparta taber den 3. december, har FCK stadig en spinkel chance.

Prags Top 10
Her får du de allerbedste blandt de mange seværdigheder i Tjekkiets hovedstad:
1. Karlsbroen
2. Rådhuset med Det Astronomiske Ur
3. Borgen Hradkany
4. Vaclalvspladsen
5. Krudtårnet
6. Det 'Dansende' Hus
7. Skt. Vitus Katedralen
8. Petrin Højen
9. Zizkovska Vez
10. Den Jødiske Kirkegård

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere