Gratis overnatning på luksushotel

Nu kan du komme gratis på luksushotel. Tanjong Jarai, som ligger på Malaysias østkyst, lover en gratis nat, hvis det regner mere end 30 millimeter

En gratis nat i luksus. Det femstjernede luksushotel Tanjong Jarai, som ligger idyllisk ved den malaysiske østkyst, lover, at man kan få en gratis overnatning ganske kvit og frit i tilfælde af, at ferien skulle regne væk. Men med tennisbaner, bibliotek og ikke mindst et prisbelønnet spa burde der være rig mulighed for at udnytte tiden alligevel.

Set før
Det er ikke første gang at et feriested lover gratis glæder, hvis drømmerejsen skulle drukne i regn, men det er usædvanligt, at et hotel af den kaliber lover gæsterne gratis overnatninger, hvis det regner midt i monsuntiden.

30 millimeter
Ganske vist skal det, ifølge rejseliv.dk, regne mere end 30 millimeter på et døgn, før luksushotellet Tanjong Jara udløser sin garanti, men det er ikke så usædvanligt.

- Risikoen for regn er meget stor på denne tid af året, præcis som chancen for at få en gratis nat, siger hotellets Sarah Cairns til Reuters.

Men det er dyrt
Det er dog alligevel en bekostelig affære, hvis man skal kunne komme i betragtning til den gratis luksus. Alene billetten til Malaysia koster mange penge, og så skal man booke en all inclusive pakke med to overnatninger til cirka 3.000 kroner per mand.

Til gengæld skulle der være god chance for at få en ekstra nat på husets regning. Vejrudsigten melder netop nu om kraftig regn i området.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere