Sveriges største skiområde åbner

Kulde og sne er for alvor ved at have godt fat i skidestinationerne i Norden, og Åre åbner op til weekenden

Selv i nattens lygteskær er Åre fortryllene smuk med sneen liggende som en dyne ned ad fjeldsiden. Så støv skiene af og kom af sted. (Foto: PR)
Selv i nattens lygteskær er Åre fortryllene smuk med sneen liggende som en dyne ned ad fjeldsiden. Så støv skiene af og kom af sted. (Foto: PR)

Er du skifreak, er det skønt at sneen bare vælter ned, og kulden holder så meget på sneen, at pisterne vil være vel-præpareret når du om lidt står på toppen, vipper skiene ud over kanten og suser ned.

På fredag - altså i morgen - åbner Sveriges største skiområde Åre .

Kunstsne
Ud over naturligvis kulde og sne, er det investeringer i et højteknologisk snesystem til produktion af kunstsne, der muliggør denne tidligere sæsonåbningen i Åre.

Med sæsonåbningen slutter Åre sig til andre store svenske skiområder som Sälen, Funäsdalen og Idre Fjäll, der allerede har gang i både pister og lifter.

Alpint
Åre er svenskernes foretrukne skidestination. Det er Sveriges absolutte flagskib for alpint skiløb, og samtidig er der masser af plads til børnefamilierne. Åre byder også på et væld af restauranter med hyggelig afterskistemning.

Børnepasning
Åre tilbyder sågar børnepasning for de mindste på ski, så mor og far kan komme af sted på egen hånd.

Dertil
Det er nemt at komme til Åre. I kan tage aftentoget fra Malmø med ankomst ved foden af pisterne næste morgen eller - som noget nyt i år - med direkte fly fra København til Åre Östersund Lufthavn og derfra er der en lille time med bus til pisterne.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere