London er julemagisk

Den britiske hovedstad er i december på alle mulige måder sprængfyldt med julerier

Crazy juleshopping og skæve julemænd. London emmer af julerier i december. (Foto: AP)
Crazy juleshopping og skæve julemænd. London emmer af julerier i december. (Foto: AP)

London bliver magisk i december. Byen funkler i skæret af tusindvis af julelys, og der emmer af juleshopping kaos, muntre festivaler og julemarkeder.

Kursen for et pund (8,36) er stadig på et niveau, hvor du kan gøre gode julegave-fund eller bare nyde og blive benovet over de mange traditioner, London har i december måned.

En af de mange julelækkerier i London er netop julemarkederne. Både de faste, traditionelle markeder der iklæder sig deres smukkeste julekjole og så er der alle markederne, som kun lever i december og byder sig til med crazy julegodter, kunst og underholdning.

Budding-løb
Er du i London den 5. december, kan det anbefales at opleve det skøre julebudding løb (The Great Christmas Pudding Race) - et løb som kun englænderne kan arrangere det. Løbet starter 11.30 og foregår i Covent Garden Marked. Hold løber mod hinanden med en budding på en bakke, og selvfølgelig er der forhindringer undervejs.

Julechokolade festival
En anden af de herlige juleoplevelser, er julechokolade festivalen (Christmas Chocolate Festival), der i år er 11. december til 13. december og finder sted på Southbank Centre. Her er masser af boder som alle bugner af chokolade - om det er at lave chokolade, drikke det, spise det eller forme det. Er du vild med chokolade, er det et must at lægge vejen forbi, hvis du er i byen.

Christmasinlondon.net er et godt sted at tjekke julebegivenheder i London. Her kan du finde alt fra, hvor du kan løbe på skøjter til juleshopping festivaler.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere