Mobile guider til romrejsende

Nu er hjælpen kommet til alle, som har haft problemer med at finde rundt i 'den evige stad'. Mobile guider skal hjælpe turister med at finde vej

De romerske turistmyndigheder har startet en service til byens mange tusinde turister. I erkendelse af at nogen finder det svært at finde rundt, har man oprettet et guidekorps bestående af 16 guider. De skal, bevæbnet med de tohjulede SEGWAYS, guide folk rundt i byen med den enorme kulturarv. Det skriver den norske avis VG.

Slider på skosålerne
Håbet er, at man kan få bugt med de mest almindelige spørgsmål om vej. Rom er ikke bare stor. Den er proppet med et virvar af busser og metro og brosten, hvilket kan slide både på humør og skosåler

Engle i gult
Ideen med englene, som de kaldes, er, at de skal komme forvirrede og fortabte turister til undsætning og hjælpe med information om alt fra seværdigheder, åbningstider og så videre. Men en topfart på seks kilometer i timen kan det dog godt være, at man kommer til at vente lidt på sin frelsende engel i den stridsvogsinspirerede SEGWAY.

Lej en SEGWAY
Det er dog ikke kun englene i gult, som kan suse rundt i de romerske gader med en SEGWAY. Flere selskaber tilbyder allerede, at man enten kan leje en for et par timer, eller man kan komme med på en guidet tur.

Guideenglene er i første omgang et eksperiment, som slutter d.8 januar. Men hvis forsøget viser sig at være en succes bliver ordningen permanent.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere