Specielle juleoplevelser

Julemarked på Falbygdens Ost - åbent fra 10.oktober til jul
Allerede den 10. Oktober åbnede Falbygdens Ost , oste-producenterne, dørene til det årlige julemarked. Falbygdens Ost ligger i Falköping, ca. 2 timer fra Göteborg, og stammer helt tilbage fra 1878, da familiens ostetradition startede. Her bydes der på velsmagende julegaver, julemænd, engle, juletræer og et stort udvalg af juledekorationer. Smag før du beslutter, hvilken ost du vil købe til jul eller måske give videre – hvorfor ikke julemandens lækre jule-ost?

Bondens eget julemarked på Drottningtorget i Malmö – åbent 12. december
Julemarkedet byder på salg af både økologiske og konventionelle produkter fra lokale landmænd og producenter. Vælg blandt grøntsager og frugter, ost og brød, kød fra lam, oksekød og kylling samt håndværk af uld og skindprodukter.

Vintermarked på Fotevikens Museum, Höllviken – åbent 19. december
Vintermarked med Juleblot - marked med håndværk i vikingehusene og i Valhall . Gamle julelege for børn. Museumsbutikken og hele vikingebyen er åben.

Gøteborg i julen
Julen i Göteborg er meget mere end Lisebergs julemarked, der ellers i sig selv er nok så imponerende. Men oplev også det 3,5 kilometer lange lys-strøg med husfacader, træer farverige lysdesigns. Göteborg er delt op i to dele for at byde på flere lys – og lydoplevelser i byens rum. Når jul i Liseberg åbner d.13 november tændes lysstrøget fra havnen langs Avenyn og Göteborg-pladsen til Liseberg, hvor der er masser af smarte lystræer og glitrende guirlander med hvidt lys. D.11.december præsenteres hele programmet på lysstrøget med forskellige lys og specielle effekter på husfacaderne, træerne og i forskellige dele af byen. Årets tema er kærlighed med nøgleordene julehygge, stilfuldt og nyskabende. For første gang nogensinde går programmet helt til nytår og afsluttes med et festligt nytårsfyrværkeri på Göteborg-pladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere