Tre sjove aktiviteter

Snowrafting er et sjovt tilbud.
Snowrafting er et sjovt tilbud.

1. Hvert forår er der ’Mestermøde’. Hotelchefen, Atle Hovi, udfordrer sine gæster i parallelslalom, og hvis en gæst kommer først, består præmien i, at gæsten får et weekendophold inkl. helpension for en krone.

- Endnu er der ingen, der har kørt sig til et gratis ophold. Før jeg gik ind i hotelbranchen, var jeg konkurrenceløber og mellem de ti bedste på den norske rangliste i slalom. Men der er mange gæster, som prøver, og efter 20- 30 gennemløb er man godt syret til i benene, fortæller Atle Hovi.

2. Et af de sjoveste tilbud er snowrafting, hvor en godt polstret gummibåd - oftest fyldt med intetanende danskere - skubbes ned fra toppen af et bjerg, og så gælder det ellers om at holde sig indenbords på turen ned. Før start bliver du kørt med snescooter ud til en snowrafting-piste og kravler om bord. Guiden løber raften i gang, og så tonser du ellers ned over bjergsiden og svæver lejlighedsvis over sneen med en topfart på over 70 kilometer i timen.

3. Du kan også prøve kræfter med et airboard - et bræt der er lidt større end en hovedpude. Du løber brættet i gang, kaster dig ned på maven og kører med hovedet forrest ned ad pisten. Med hovedet et par centimeter over sneen føles farten endnu vildere, og turen over hoppene lader sig ikke beskrive. Men sjovt er det.

1 af 2 Hvad med at prøve kræfter med et airboard.
2 af 2 Snowrafting er et sjovt tilbud.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere