Morgenmad med udsigt

Lissabon har masser af over- natningssteder - og for ret få penge kan du bo smukt lige i centrum

Udsigten fra lejlighedshotellet VIP Eden er fantastisk. (Foto: Peter Bejder)
Udsigten fra lejlighedshotellet VIP Eden er fantastisk. (Foto: Peter Bejder)

Der er masser af muligheder i Lissabon og omegn. Fra campingpladser - over vandrehjem, pensioner og lejligheder til dyre hoteller. Du kan begynde din søgning på portugal.virtual.pt

Hvis du vil forkæle dig selv og din familie eller venner, er lejlighedshotellet VIP Eden et glimrende sted. Det ligger centralt på Praça dos Restauradores, så man nærmest træder ud i minefeltet af seværdigheder og shopping.

På toppen er der swimmingpool og ikke mindst en fremragende udsigt over Lissabon. Du kan se mere på viphotels.com

Få rabat på nettet
Vær dog opmærksom på, at det er dyrere at booke direkte hos hotellet end at gå via diverse søgemaskiner.

I højsæsonen 2008 var lastminute.com billigst. Her kunne man få en firepersoners lejlighed med lille køkken for 125 euro (930 kr.) pr. nat. Prisen er uden morgenmad (8 euro eller 60 kr. pr. person), der indtages på toppen af hotellet. Selve morgenmaden er ikke noget særligt, men udsigten er ubetalelig.

Hvis man er i lejet bil, er der dog det minus, at VIP Eden ikke har parkeringsplads. Man må derfor ty til parkeringskældre, der er relativt dyre: ca. 20 euro (150 kr.) pr. døgn.

Foretrækker du at bo ved hav, er der en lang række små og indbydende strande på kyststrækningen vest for Lissabon. Her er der masser af muligheder for overnatning: private lejligheder, pensioner og hoteller. Spørg på det lokale turistbureau.

Estoril og Cascais er de mest populære byer, og her er Cascais så afgjort at foretrække, fordi der er et lokalt liv i dele af byen, ligesom Estoril med casino tiltrækker turister med penge i pungen.

Carcavelos er et andet godt bud.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere