Sushi serveret på nøgne bryster

Sid i buldermørke eller hæng oppe under skyerne. Her er ti af de underligste spisesteder i verden

Sushi er vidunderligt ikke mindst hvis det bliver serveret på en nøgen kvinde.
Sushi er vidunderligt ikke mindst hvis det bliver serveret på en nøgen kvinde.
Følg Ferie

Bizarre spisesteder der helt sikkert byder på mere end god mad, men en oplevelse du altid vil huske. Så kommer du forbi et af disse ti anderledes restauranter, må du give dig selv den oplevelse at kigge indenfor. Spisestederne er fundet på Listverse.com.

10 Danz Le Noir
'I mørke' oversat til dansk og det er præcis hvad du gør: spiser i mørke. Den type restauranterne finder du i Moskva, Paris, Berlin og London. Ved ankomsten til restauranten aflevere du alt der kan lyse, som for eksempel mobiltelefon, i en boks og bliver vist til dit bord. I mørke bestiller du så din mad fra menukortet, som du jo af gode grunde ikke kan læse, og venter spændt. Du har aldrig smagt mad som på disse spisesteder.

9 Dicks Last Resort
Restaurantkæden finder du i USA . Personalet går sjusket klædt, optræder vulgært og modbydeligt overfor gæsterne, som bliver iført en kondomlignende hat med fornærmende udtryk. Dug på bordet findes ikke og servietten bliver klasket i din tallerken når du får serveret.

8 Eternity (Evigheden)
Restauranten ligger i Truskavets nær den polske grænse og stemningen er taget fra en begravelsesguide. Selve restauranten er lavet som en kiste - verdens største begravelseskiste - og atmosfæren er morbid, interiøret er habengut fra begravelser og menukortet byder blandt andet på menuen: Lad os mødes i paradis. Velbekomme.

7 Spis under skyerne
Du skal ikke lide af højdeskræk og du skal have det fint med at restauranten ingen vægge eller gulv eller loft har. Man sidder omkring et stort bord, der er overdækket og som bliver hejst op af en kran. Så bliv siddende på din stol og glem alt om at komme på toilettet. Bordet eller bordene danner en rundkreds og fra midten servere kokken maden. 'Spis under skyerne' kommer fra Belgien og har allerede besøgt København og Paris. New York og Niagara Falls venter på besøg.

6 Hobbit huset
Den eneste restaurant i verden drevet og ejet af dværge. The Hobbit House ligger på Mabini Street 1801, Manila. Restauranten byder på udsøgte middage serveret af det uforglemmelige hobbit-personale og ofte til tonerne af levende musik.

5 Christian Cafe
I Japan er Kristendommen stadig så nyt, at de har lavet det til en tema-restaurant i Shinjuku. Stedet ligner en kirke og er fuld af religiøse billeder og statuer, hvilket gør det lidt underligt at sidde og kaste cocktails i sig. Christian Cafe har mange katolske statuer af bl.a. Jomfru Maria, og med hendes blik i nakken er det et sted hvor man opfører sig ordentligt.

4 New Lucky
Den enrgiske New Lucky restaurant i Ahmedabad i Indien, er berømt for sin te med mælk, smør-ruller og så gravvene mellem bordene. Restauranten er byygget på en gammel muslimsk kirkegård og har nu ligggett der i fire årtier. Indehaveren aner ikke hvem der ligger begravet med gæsterne kan godt lide gravene. Hver dag bliver der lagt en enkelt tørret blomst på hver af gravene som ligger spredt ud over restauranten. Tjenerne er som buschaffører der kender deres rute ud og ind, og det er imponerende at se dem danse mellem gravene med varm te.

3 Modern Toilet
På Modern Toilet, en rastaurant i Taiwan, sidder gæsterne på toilet (med brædtet slået ned) malet med de fineste roser og muslingeskaller. Tjenerne kommer med maden i små toiletter (meget smart, fordi det bringer maden tættere til munden), og du drikker dine drinks fra din egen plastik tissekumme (en souvenir). Maden, især chokoladeisen, er formet så det ligner det vi slipper ned i toilettet. Ifølge ejeren skal udformningen chokere og forvirre sanserne.

2 Hitlers Cross
Vi er igen i Indien, denne gang Mumbai, hvor en smart restauratør ville have et sted med et navn alle kendte og et logo med samme gennemslagskraft. Det blev så svastika-logoet. 'Hitler er et navn der fænger. Alle kender Hitler, forklarede restauratøren. Men efter et intenst pres fra tyske og israeliske diplomater plus det jødiske samfund i Indien, blevet stedets navn ændret til 'The Cross'.

1 Nyotaimori Resttaurants
I Japan er der mange restauranter der følger Nyotaimoris praksis med at servere mad på nøgne mennesker. For at blive een levvende sushi-tallerrken, bliver personen trænet i at kunne ligge stille i timevis. Hun, eller ham, må også være i stand til at klare denne kolde mad der bliver lagt på huden. Kropsbehåring, også pubeshår, bliver barberet af, fordi det at vise pubeshår betragtes som seksuelt i Japan. Før servering går personen i bad og bruger en speciel duftfri sæbe, og slutter med et iskoldt bad for at være klar til den kolde sushi.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+