Billig mad på ferien

Der er masser af penge at spare hvis du skal bo i lejlighed på din sommerferie og selv vil lave mad. Køb ind med de lokale og spar op til 50 procent. Se priserne på ni populære feriesteder her

I de kommende uger vil hundredtusinder af danskere sætte kurs mod sydens sol og varme badevand. Hos Spies, der er Danmarks største udbyder af charterrejser, vil 74 pct. af gæsterne - specielt børnefamilierne - bo i lejlighed.

Det giver bl.a. den fordel, at ikke alle måltider skal nydes på restaurant, men at man også selv kan trylle i feriekøkkenet med de lokale råvarer.

Guider på indkøb
Og her er der virkelig penge at spare.

– Vi har netop sendt vores guider på otte rejsemål ud med en fælles dosmerseddel. Da de kom hjem med kassebonerne, kunne næsten alle glæde sig over, at prisen for deres indkøb af dagligvarer var omkring det halve eller mindre af prisen for de tilsvarende varer i et af Danmarks mest benyttede supermarkeder, siger informationschef i Spies, Torben Andersen.

Følg de lokale
Guiderne fra Spies foretog indkøbene i supermarkeder, som ligger i de områder, hvor der bor mange turister.

– Et godt tip er i stedet at handle der, hvor de lokale også køber ind. På Cypern shoppede vores guider i både turistsupermarkedet i Ayia Napa og i det lokale Carrefour i Paralimni. Sidstnævnte supermarked var hele 20 pct. billigere end det første, fortæller Torben Andersen.

1 af 2 Hvis du vil lave en romantisk middag til din kæreste, er der penge at spare hvis du følger efter de lokale. (Foto: AP)
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen