Flyv jorden rundt på 43 dage

Nyt koncept fra dansk rejsebureau: Flyv jorden rundt med andre danskere i samme fly

Sådan ser ruten ud på jordomrejsen.
Sådan ser ruten ud på jordomrejsen.

Hvis du har valgt at få en oplevelse for livet og tage på en jordomrejse, vil det typisk medføre en hel del besvær.

Et væld af hotel- og flybookinger samt den generelle logistik ved hele tiden at skulle rejse til et nyt sted kan få mange til at fravælge eventyret.

Men nu tilbyder det vestjyske charterbureau Primo Tours, et helt nyt koncept.

LÆS OGSÅ:

Se også: De rejser jorden rundt i en tuk-tuk

Du kan således rejse jorden rundt på 43 dage - med det samme fly.

21. oktober i år letter således et fly fyldt med spændte danskere fra Billund, hvorefter det 43 dage senere atter lander i Legobyen efter at have været i Asien, Australien, Nordamerika, Caribien og Grønland.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hvad koster det at rejse jorden rundt i et år?

Første stop gøres i Alexandria og herefter går turen på safari i Kenya og storby i Dubai. Herfra mod Asien og Indien, hvor gæsterne blandt andet skal se Taj Mahal. Videre mod Myanmar, Singapore og Bali. Fra Indonesien letter flyet mod Ayers Rock i Australien, Tasmanien, Sydney og Cains.

Efter 23 dage går det fra Australien til Manila, Kina og Tokyo. Så forlader vi Asien for at møde en helt anden kultur i Alaska. Efter Anchorage bliver det mere af Amerika med San Francisco, Mexico, Cuba og Washington. Herfra til Canada, Grønland og til sidst tilbage til Danmark igen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Betaler for jordomrejsen med tørre tæsk

- Vi har med andre ord sammensat en rejse på 43 dage med helt fantastiske oplevelser – som kun få er nogensinde oplever – på en måde, hvor også det sociale element i rejsen bliver vægtet højt, siger direktør i Primo Tours, Bjarke Hansen og fortsætter:

- Det bliver 43 dage fyldt med oplevelser. En rejse fyldt med et fantastisk mix af storbyer, kultur, historie, natur – men også tid til at holde ferie.

Han fortæller, at det har været afgørende, at de rejsende hele tiden benytter det samme fly.

SE OGSÅ:

En af de tre fyre, der kommer vidt omkring i videoen. (Vidcap) Rejsetips - 12. aug. 2011 - kl. 08:35 TV: Verden rundt på et minut

- Det bliver det danske flyselskab DAT – Danish Air Transport – som vi i forvejen har et tæt samarbejde med”.

Flyet er normalt udstyret med 165 sæder; men er på turen reduceret til blot 150 sæder, hvilket giver mere plads i flyet. Der flyves med dansk personale; og der vil også være danske guider med på de mange destinationer.

Prisen er kr. 99.900,- per person.

Læs mere her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere