Museum inviterer nudister til at se på nøgne mænd

Det er så dannet at være nøgen

Egon Schieles værk 'Vive La France' fik religiøse grupper til at protestere i Wien.
Egon Schieles værk 'Vive La France' fik religiøse grupper til at protestere i Wien.

Mens der på tusindvis af museer verden over er afbildet nøgne mennesker, så foretrækkes det at de besøgende beholder tøjet på.

Anderledes forholder det sig dog på Leopold Museum i Wien, der for tiden viser udstillingen 'Nachte Männer'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Besøg verdens første toilet-forlystelsespark

Her modtog man for nogen tid siden en forespørgsel om en guidet nøgenrundtur fra en tysk nudistgruppe, og det var museet så begejstret for, at man nu inviterer alle til at deltage i særlige nøgenrundvisninger.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tag på håndtaskemuseum

En talsmand for Leopold understreger dog, at det ikke bare er muligt at komme nøgen ind fra gaden, men at man skal tilmelde sig de særlige rundvisninger.

The Leopold udstiller en imponerende samling af Egon Schieles værker og naturligvis Pierre et Gilles' fotografi 'Vive La France', som viser tre mænd af forskellig race, der udelukkende er iført henholdsvis blå, hvide og røde sokker samt fodboldstøvler.

SE OGSÅ:

Jason deCaires Taylors kunst kan kun nydes, hvis du ikke er bange for at blive våd. Udland - 20. aug. 2012 - kl. 13:10 TV: Hvem sagde skvulptur?

Også Schieles østrigske landsmand, Gustav Klimt, udstilles også i anledning af dennes 150 års fødselsdag. Og udstillingen har indtil videre været en enorm succes, da ikke mindst flere unge mennesker end tidligere har købt billet til museet.

Sidste chance for at se udstillingen er 3. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere