Dette hotelværelse er en taxi

Mangler du et sted at overnatte i London? Så se her

Sådan kan en London-taxi også bruges. (Foto: Wimdu)
Sådan kan en London-taxi også bruges. (Foto: Wimdu)

Er du en af de mange udenlandske gæster, der agter at rejse til London for at opleve OL? Eller vil du bare nyde storbyens mange kulinariske og kulturelle tilbud?

Så overvej at få en hoteloplevelse ud over det sædvandlige i en by, der er berygtet for sine høje hotelpriser og elendige 'value for money'.

LÆS OGSÅ:

Det kan være en ildelugtende og ulækker omgang at bo på hotel. Ikke mindst hvis du vælger den billige løsning i London. (Foto: Colourbox.com) Udland Her er Londons fem værste hoteller

Hvis du kontakter chaufføren David Weekes får du nemlig hotelværelse og taxi i ét.

Hans klassiske black cab er omdannet til et værelse med skummadras, dyne, pude, sengelampe, soldrevet køleskab, radio, iPad og en Paddington teddybjørn.

LÆS OGSÅ:

På hamsterhotellet kan du blandt andet hygge dig i hamsterhjulet. Udland Bo som en hamster

Det koster 50 engelske pund at overnatte i taxien, der kan bookes gennem Wimdu.dk.

- Jeg glæder mig meget over, at De Olympiske Lege kommer til byen, men det bliver et mareridt for taxichauffører. Så da jeg hørte, jeg kunne leje min taxi ud på Wimdu, var der ingen betænkningstid - jeg mener, hvem kender London bedre end en taxcichauffør, siger David Weekes.

LÆS OGSÅ:

Havnekranen har en helt enestående udsigt, og du kan være sikker på, at ingen andre bor ligesom dig. (Foto: Wimdu) Udland Sov i en havnekran eller en redningskapsel

Der er dog et enkelt aber dabei eller to ved tilbudet. For man skal være ude af taxien, før David skal på arbejde om morgenen. Og der er naturligvis heller intet toilet. Så enten skal man parkere uden for hans hus i det nordlige London og låne hans eget eller et andet sted, hvor der er lovlig parkering og adgang til et wc.

LÆS OGSÅ:

Sådan ser visionen ud fra det polske arkitektfirma UGO. (Foto: ugo.com) Udland Hotellet du skal kravle op på

1 af 2 Der er ikke mørklægning for vinduerne. Men du skal alligevel op, før David Weekes skal på arbejde. (Foto: Wimdu)
2 af 2 Sådan kan en London-taxi også bruges. (Foto: Wimdu)
0 kommentarer
Vis kommentarer