Middelhavet for det forelskede par

Guide: Middelhavet bugner af spændende øer og interessante byer. Men hvad skal man vælge, når ferie- drømmene skal gå i opfyldelse?

Ischia, der ligger ca. 30 km øst for Napoli. Det perfekte sted, hvis du bare vil væk med kæresten. (Foto: Clasen/Polfoto)
Ischia, der ligger ca. 30 km øst for Napoli. Det perfekte sted, hvis du bare vil væk med kæresten. (Foto: Clasen/Polfoto)

Cap d'Agde, Frankrig

Frankrig er buldrende romantisk og da slet ikke til at komme uden om, når vi taler romantiske rejsemål. Tilsæt dernæst nøgenhed, og du har en oplagt feriedestination for par, der ønsker at fyre op for gnisterne.

Le Cap d'Agde er et fransk ferieresort ved Middelhavet, det ligger tæt ved byen Agde og er kendt for sit store nudistområde, der nærmest kan betragtes som en lille landsby. I nudistlandsbyen kan du spise på restauranter, gå i banken, ligge på stranden eller shoppe – og køber man tøj, må det naturligvis først bæres, efter nudistlandsbyen er forladt.

Ischia, Italien

Den 45 km2 store vulkanø Ischia, som ligger ca. 30 kilometer sydvest for Napoli, er bestemt et besøg værd for folk, der søger en romantisk get-away.

Ischia er især mest berømt for sine termiske bade og lækre spa-muligheder, der er en direkte udløber af øens beliggenhed i et stærkt vulkaniseret område. Øen er et sandt mekka for wellness-elskeren, og man kan for eksempel tage et dampbad i grotter.

Derudover er Ischia utrolig smuk ø med masser af lækre strande til solbaderne.

Venedig, Italien

Venedig, den smukke ved Adriaterhavet og fødestedet for Marco Polo og Antonio Vivaldi, er bygget på 118 øer, der er forbundet af 354 broer, som spænder over 177 floder og kanaler.

Byen oser af romantik, og hvem drømmer ikke om at sejle på kanalerne med sin udkårne i en gondol? Ååååh, Luigi ...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere